• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ziemeļu padomes un Baltijas asamblejas kopīgajā sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.1999., Nr. 36/37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21597

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropa prasa precīzu valodu

Vēl šajā numurā

09.02.1999., Nr. 36/37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ziemeļu padomes un Baltijas asamblejas kopīgajā sēdē

Helsinkos 1999. gada 8./9. februārī

Lai nostiprinātu sadarbību Ziemeļeiropas un Baltijas reģionā, vakar un šodien, 8. un 9.februārī, Helsinkos notiek Ziemeļu padomes un Baltijas asamblejas kopīgā sēde, kurā piedalās Ziemeļvalstu un Baltijas valstu parlamentārieši, valdību vadītāji un ministri.

Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sastāvā uz Helsinkiem devās Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājs Romualds Ražuks un delegācijas locekļi: Jānis Ādamsons, Imants Burvis, Dzintars Kudums, Juris Sinka, Juris Dalbiņš, Helēna Demakova, Jānis Bunkšs, Guntis Dambergs, Jānis Lāčplēsis, Ingrīda Ūdre, Oļegs Deņisovs, Jakovs Pliners, Igors Solovjovs, Andrejs Požarnovs, Kārlis Greiškalns, Atis Slakteris, Viola Lāzo un Andris Bērziņš. ZP un BA kopīgajā sēdē piedalās arī Ministru prezidents Vilis Krištopans, ārlietu ministrs Valdis Birkavs, tieslietu ministre Ingrīda Labucka un aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis.

ZP un BA kopīgās sēdes dalībnieki noklausīsies ziņojumus un apspriedīs šādus jautājumus: Ziemeļu dimensija, Baltijas jūras reģiona drošības politika, cīņa pret noziedzību.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!