• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.08.2010., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215905

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

31.08.2010., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

5.saraksts. “Tautas kontrole”

= Vēlēšanu programma

Partijas “TAUTAS KONTROLE” programma

Laiks Tautai pārņemt varu valstī!

VISAS tagadējās Saeimas partijas novedušas Latviju pilnīgā ekonomikas un sociālās sistēmas sabrukumā un gatavojas izsaimniekot atlikušos valsts uzņēmumus tos privatizējot.

Mūsu partijas “TAUTAS KONTROLE” rindās apvienoti JAUNI spēki, kuri mainīs valsts kursu.

Galvenie darbi:

• samazināsim iedzīvotāju un uzņēmumu ienākuma nodokli līdz 0 %, veicinot darba un kapitāla uzplaukumu valstī;

• veiksim izmaiņas Satversmē:

1. mainīsim referenduma sasaukšanas kārtību;

2. samazināsim Saeimas deputātu skaitu līdz 40;

3. panāksim vēlētāju tiesības atsaukt ievēlētos deputātus;

• ieviesīsim tiešo demokrātiju ar elektronisko balsošanas sistēmu – balsošanu ar e-parakstiem, no jebkuras interneta piekļuves vietas, saglabājot katra indivīda balsojumu, padarot vēlēšanu procesu maksimāli caurspīdīgu un kontrolējamu, nepastāvēs vēlēšanu un referendumu rezultātu viltošana;

• izveidosim Nacionālo Atklāto Tiesu (NAT) ar starptautiskiem tiesnešiem par noziegumiem, kas tika izdarīti personīgo interešu labā graujot Latvijas ekonomiku un iedzīvotāju labklājības attīstību;

• apvienosim Latvijas iedzīvotājus kopīgā spēkā;

• apturēsim pensionēšanas vecuma paaugstināšanu;

• pārskatīsim starptautisko sadarbību ar SVF un ES.

Latvijas nākotne:

Taisnīga un spēcīga Tautas valsts, ar vienu no augstākajiem labklājības, izglītības un ekonomikas līmeņiem pasaulē.

Ar cieņu,

Politiskās partijas “TAUTAS KONTROLE” 10. Saeimas deputātu kandidāti

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Anatolijs Romaņuks

2. Aļona Jakuba

3. Dmitrijs Širjajevs

4. Roberts Volfs

5. Normunds Grostiņš

6. Olga Samkova

7. Andrejs Andrianovs

8. Arturs Lifšics

9. Mihails Kļackins

10. Irīna Tračuma

11. Andrejs Ņikiforovs

12. Aleksejs Piļipeiko

13. Viktorija Petrova

14. Viktors Dinēvičs

15. Ēriks Tīrums

16. Nikolajs Šmidts

17. Ināra Bertulāne

18. Mihails Petruņa

19. Olga Zeļika

20. Vitālijs Ozerskis

21. Diāna Špāka

22. Oļģerts Močuļskis

23. Kaspars Zariņš

24. Indra Lapšina

25. Māris Majausks

26. Valentīna Badaņina

27. Egīls Turks

28. Iļja Sterņins

29. Alla Dzevaltovska

30. Ilmārs Drullis

31. Juris Lapinskis

= Ziņas par kandidātiem

Andrejs Andrianovs

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: slimnīca “Gaiļezers” reanimācijas nodaļa, ārsts.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1984), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna LEXUS DC 17, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2008.

Valentīna Badaņina

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “KONDIS”, galvenā grāmatvede.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1982), ekonomists–grāmatvedis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Ināra Bertulāne

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Post Nevada”, finanšu direktore; SIA “Vernisāžas Centrs”, finanšu direktore; SIA “Jet Games Eurasia”, grāmatvede.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1982), finanses un kredīts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): divi dzīvokļi, Rīga, (īpašumā); nepabeigta celtniecība, Ķekavas novads, (īpašumā); zemes gabals, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYOTA AVENSIS, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna BMW 520, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 28000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Hipotēku banka”, summa – 2000,00 EUR.

Viktors Dinēvičs

Dzimis: 1933; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Pieaugušo izglītības nookratizācijas biedrība, prezidents; Baltijas psiholoģijas un menedžmenta augstskola, asociētais profesors.

Izglītība: Zinātņu akadēmija (1993), nostrificēts ekonomisko zinātņu doktors; PSRS Izglītības valsts komiteja (VAK) (1991), profesors; Sabiedrisko zinātņu akadēmija Maskavā (1974), ekonomisko zinātņu kandidāts; Latvijas Universitāte, Fizikas un matemātikas fakultāte (1956), fiziķis–inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasaras māja, Gulbenes novads, Iežupe, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): LADA “Kaļina” 1118, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Parex banka”, AS “Krājbanka”, AS “SEB banka”, summa – 16000,53 LVL.

Ilmārs Drullis

Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Sporta biedrība”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1973), augstākā izglītība, fiziskās kultūras pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Liepājas novads, Embūtes pagasts, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40000,00 LVL.

Alla Dzevaltovska

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kurzemes namu apsaimniekotājs”, attīstības nodaļas vecākā speciāliste.

Izglītība: RSEBAA (2010), uzņēmējdarbības vadība, MBA; Rīgas Tehniskā universitāte (2005), bakalaura grāds būvzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Baloži, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 128200,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “EIRO PRO”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SWEDBANK”, summa – 5600,00 LVL.

Normunds Grostiņš

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Nākotnes Institūts, direktors.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1987), vēsturnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vienistabas dzīvoklis, Talsu novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: trīsistabu dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Biroja Litex”, skaits – 16, summa – 80,00 LVL; SIA “Latvijas reitingi”, skaits – 22, summa – 4752,00 LVL.

Aļona Jakuba

Dzimusi: 1972; dzimums: sieviete; tautība: ukrainiete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rītausma–V”, valdes locekle; Politiskā partija “Tautas Kontrole”, valdes locekle; Biedrība “Amatnieku un rokdarbu meistaru asociācija”, valdes locekle.

Izglītība: Psiholoģijas augstskola (2009), profesionālā maģistra grāds psiholoģijā un psihologa profesionālā kvalifikācija; Psiholoģijas augstskola (2007), psihologa kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYOTA RAV 4, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Rītausma–V”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 20000,00 LVL.

Mihails Kļackins

Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: ebrejs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1973), inženieris–ekonomists; Rīgas Politehniskais institūts (1969), inženieris–mehāniķis automatizācijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: latviešu valodas apliecība – augstākā pakāpe.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): trīsistabu dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): VW GOLF, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: viena istaba divu istabu dzīvoklī, Rīga, (īpašumā).

Juris Lapinskis

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “JL Būve”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1976), radioinženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): Mercedes Benz E260, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 1986.; BMW – 728, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1994.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “ JL Būve”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15000,00 LVL.

Indra Lapšina

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas horeogrāfijas vidusskola, pedagogs.

Izglītība: J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (2003), profesionālais maģistra grāds horeogrāfijā; J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (1993), bakalaura akadēmiskais grāds horeogrāfijā, horeogrāfs–pedagogs; Rīgas Horeogrāfijas vidusskola (1975), baleta mākslinieka kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HYNDAI ELANTRA, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Arturs Lifšics

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: ebrejs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1979), inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna ROVER 75, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Autoarts”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 36000,00 LVL.

Māris Majausks

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Varu Tautai”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Vakara ģimnāzija (2005), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Oļģerts Močuļskis

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas 4.vidusskola (1961), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Babīte, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Mitsubishi Space Star, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2010.; vieglā automašīna Mitsubishi Space Runner, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2010.

Andrejs Ņikiforovs

Dzimis: 1989; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “JUANNI”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Privātskola “Latreja” (2007), vidējā izglītība; Natālijas Ābolas TV žurnālistikas skola (2006), profesionālā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Olaines novads, (īpašumā); 1/2 daļa māja, Saulkrasti, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYOTA AVENSIS VERSO, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2010.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3676,90 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “JUANNI”, skaits – 50, summa – 3000,00 LVL.

Vitālijs Ozerskis

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “V.K. SYSTEM”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 16.vidusskola (1996), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorlaiva, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “V. K. SYSTEM”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12150,00 LVL.

Viktorija Petrova

Dzimusi: 1983; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Tautas Kontrole”, partijas biedrs, padomes loceklis.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2010), sekretāre; Tūrisma biznesa skola “LTA” (2003), starptautiskā tūrisma menedžeris un tūristu grupas vadītājs; Rīgas 65.vidusskola (2001), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi rakstu un sarunājos.

Mihails Petruņa

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “DOORS”, menedžeris, valdes loceklis.

Izglītība: Liepājas Jūrniecības koledža (2003), paaugstinātā līmeņa vidējā speciālā, jūras kuģa stūrmanis; Rīgas 17. mākslas mēbeļnieku arodskola (1991), galdnieks (māksliniecisko mēbeļu ražotājs). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Ropaži, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI A6, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 1997.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “DOORS”, skaits – 40, summa – 13000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Rietumu banka”, summa – 1500,00 LVL.

Aleksejs Piļipeiko

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “EKSKURSS”, izpilddirektors.

Izglītība: Transporta un sakaru institūts (2009), Vadībzinību un ekonomikas fakultāte, maģistra grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi rakstu un sarunājos.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VOLVO S70, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.

Anatolijs Romaņuks

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: ukrainis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: “AUTO–KRAVA”, SIA, valdes priekšsēdētājs; Holdinga kompānija “RABA”, SIA, valdes priekšsēdētājs; “REVIAN”, SIA, valdes priekšsēdētājs; “BALTIJAS AUTONOMA”, SIA, valdes priekšsēdētājs; Mednieku klubs “KULVENI”, SIA, valdes loceklis; politiskā partija “Tautas Kontrole”, valdes priekšsēdētājs; biedrība “LTFL”, valdes priekšsēdētājs; zinātniskās ražošanas uzņēmums “Jaunais Bioprodukts”, valdes priekšsēdētājs; Ukrainas uzņēmums “CITI”, AS, padomes priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1988), treneris–metodists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jūrmala, (īpašumā); Celtniecības ēka, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 415061,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 137251,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Ukrainas uzņēmums “CITI”, AS, skaits – 240, summa – 168000,00 LVL; “AUTO–KRAVA”, SIA, skaits – 1490, summa – 180290,00 LVL; “BALTIJAS AUTONOMA”, SIA, skaits – 100, summa – 50000,00 LVL; “REVIAN”, SIA, skaits – 10, summa – 2000,00 LVL; mednieku klubs “KULVENI”, SIA, skaits – 700, summa – 700,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 298000,00 LVL.

Olga Samkova

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “B5”, konsultante; SIA “ITEC”, darba drošības speciāliste; SIA “EKO–LINK”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1977), juriste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi rakstu un sarunājos.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): divu istabu dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI A3, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 90573,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “EKO–LINK”, skaits – 33, summa – 660,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7920,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Norvik banka”, summa – 20000,00 LVL; AS “Norvik banka”, summa – 49625,00 EUR.

Iļja Sterņins

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “KNA”, komercijas nodaļas vecākais speciālists.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte, Valodu Institūts (2009), tehniskais tulks ekonomikas jomā, bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labas.

Dmitrijs Širjajevs

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Psiholoģijas Augstskola, eksperimentālās psiholoģijas un psihofizioloģiskās laboratorijas vadītājs; SIA “Glance”, direktors; Latvijas drošības dienestu federācija, valdes loceklis; Latvijas Detektīvu un drošības dienestu federācija, asociētais biedrs; žurnāls “Marketing advertising and PR Motion”, redakcijas kolēģijas loceklis.

Izglītība: Zinātņu akadēmija (1992), LR bioloģijas doktors, asociētais profesors; Latvijas Universitāte, Bioloģijas fakultāte (1971), biologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna AUDI A4, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 36000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “GLANCE”, skaits – 5, summa – 1050,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “DnB NORD banka”, summa – 2056,00 LVL; AS “Rietumu banka”, summa – 1870,00 LVL.

Nikolajs Šmidts

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: ukrainis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dārzkopības kooperatīvs “Ozollejas”, valdes loceklis.

Izglītība: Nacionālā aizsardzības akadēmija (2000), bakalaura grāds pedagoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasarnīca, Olaines novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): kravas furgons MERCEDES BENZ 310, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna CITROEN BERLINGO, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8000,00 LVL.

Diāna Špāka

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Kurzemes namu apsaimniekotājs, vecākā speciāliste.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1982), Aparātbūves un automātikas fakultāte, specialitāte – inženiere. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Mazda, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2008.

Ēriks Tīrums

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbināta persona, finanšu konsultants.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2001), 1.līmeņa profesionālā augstākā izglītība, cilvēku resursu vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VOLVO XC90, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 92000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):apdrošināšanas kompānija “American Security Life”, summa – 270000,00 USD; apdrošināšanas kompānija “ GRAWE”, summa – 35000,00 EUR.

Totalitārisma seku dokumentēšanas centram ir ziņas, ka tā rīcībā ir dokumenti, kas liecina, ka šis kandidāts varētu būt sadarbojies ar Latvijas PSR Valsts drošības komiteju kā šī dienesta aģents.

Irīna Tračuma

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2009), profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā; Rīgas Stradiņa universitāte (2007), bakalaura grāds sociālo zinātņu politoloģijā; Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzija (2002), vidusskolas izglītība; Cēsu pilsētas ģimnāzija (1997), vidusskolas izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Egīls Turks

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: ZA Fizikas institūts, pētnieks; Statistikas komitejas Skaitļošanas centrs, biroja vadītājs; Latvijas Banka, prezidenta vietnieka palīgs, kvalitātes vadītājs; SIA “SANISTAL”, mārketinga projektu vadītājs; pašnodarbināta persona, konsultants, tulks.

Izglītība: SUNY at Buffalo School of Managment, ASV (1993), uzņēmējdarbības vadības maģistrs; Latvijas Valsts universitāte (1979), augstākā izglītība, fiziķis–pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 2 dzīvokļi, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Škoda Octavia, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SWEDBANKA”, summa – 675,00 USD; AS “SWEDBANKA”, summa – 1000,00 EUR; AS “SWEDBANKA”, summa – 785,00 LVL.

Roberts Volfs

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “ILGEZEEM”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 80.vidusskola (1979), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi rakstu un sarunājos.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): kuteris “KROWNLINE”– 268, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 315000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 357148,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “AILISH STUDIO”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL; SIA “ILGEZEEM”, skaits – 235492, summa – 235492,00 LVL.

Kaspars Zariņš

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: namīpašuma apsaimniekotājs, pārvaldnieks.

Izglītība: Ogres profesionālā vidusskola (2006), vidējā profesionālā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Audi A4, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 45000,00 LVL.

Olga Zeļika

Dzimusi: 1976; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīgas Detektīvu Aģentūra”, valdes priekšsēdētāja un prezidente; SIA “Rīgas Detektīvu Aģentūra”, sertificēta detektīve.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2007), tiesību zinātņu maģistrs (juriste); Sociālo tehnoloģiju augstskola (2002), tiesību zinātņu bakalaurs (juriste); Rīgas 68.vidusskola (1994), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40000,00 EUR.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Rihards Jablokovs

2. Igors Tračums

3. Artūrs Andersons

4. Mārtiņš Eglītis

5. Iveta Antona

6. Elīna Dubrovska

7. Vladeks Hains

8. Gatis Klūga

9. Pēteris Černis

10. Aivars Krūmiņš

11. Vineta Kalniņa

= Ziņas par kandidātiem

Artūrs Andersons

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “SEKOM–RIEPU un AUTO SERVISS”, riepu speciālists, menedžeris.

Izglītība: Ādažu vidusskola (2002), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI 80, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2006.

Iveta Antona

Dzimusi: 1977; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Valkas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2007), sociālo zinātņu bakalaurs psiholoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā mašīna FORD FIESTA, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 2005.; vieglā mašīna AUDI 80, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2007.; vieglā mašīna FORD ESSCORT, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2007.

Pēteris Černis

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: lietuvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “PPS”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1976), Mežsaimniecības un mājrūpniecības fakultāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Balvu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dārza māja, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HONDA CIVIC, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.; vieglā automašīna MERCEDES BENZ, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 60000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “PPS”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Elīna Dubrovska

Dzimusi: 1981; dzimums: sieviete; tautība: poliete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “LIĀNA”, menedžere.

Izglītība: Stokholmas Ekonomikas augstskola (2007), EMBA maģistra grāds biznesa vadībā; Latvijas Universitāte (2001), finanšu vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); rindu māja, Carnikavas novads, (īpašumā); zeme, Carnikavas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 370000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas Kuģniecība”, skaits – 100, summa – 56,00 LVL.

Mārtiņš Eglītis

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “JM SERVISS”, valdes loceklis; SIA “VPG GRUPA”, valdes loceklis.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2005), tiesību zinātne, 2. līmeņa augstāka izglītība, jurista diploms; Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzija (2001), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 1/2 daļa no dzīvokļa, Ādaži, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglais pasažieru GAZ 2410, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2007.; vieglais pasažieru MERCEDES BENZ 190, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2009.; vieglais pasažieru GAZ 69A, izlaides gads 1970., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “VPG GRUPA”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL; SIA “JM SERVISS”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL.

Vladeks Hains

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “KARTING HALE”, instruktors; SIA “PENTANO”, apsargs; SIA LAIMĒTAVA “FENIKSS”, bārmenis; SIA “KOMERCCELTNIEKS”, darbu vadītājs.

Izglītība: Smiltenes arodvidusskola (1999), automehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Rihards Jablokovs

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Tautas Kontrole”, partijas priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas 21.vidusskola (1985), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00 LVL.

Vineta Kalniņa

Dzimusi: 1977; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas 49.vidusskola, skolotāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), bakalaura grāds pedagoģijā, vācu valodas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Madona, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): kravas furgons Ford Transit, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2008.

Gatis Klūga

Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Smiltenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “TSC AUTO”, tirdzniecības reģionālais pārstāvis Vidzemē; “Smiltenes tautas teātris”, aktieris.

Izglītība: Dānijas “Ribe Kjaegard skole” (1998), mazā uzņēmējdarbība; Smiltenes tehnikums (1997), vidējā speciālā izglītība lauksaimniecībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Smiltene, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna JEEP GRAND CHEROKEE, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 35000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “DNB NORD BANKA”, summa – 10000,00 LVL.

Aivars Krūmiņš

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Gulbenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Apsardzes Mobilā Grupa”, apsargs.

Izglītība: Rīgas speciālā milicijas vidusskola (1986), jurists; Ogres 32. PPTV (1981), autokrāna mašīnists 5.kategorija; Gulbenes rajona, Litenes astoņgadīgā skola (1978), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, zeme, saimniecības ēkas, Gulbenes novads, Litenes pagasts, (īpašumā); māja, zeme, saimniecības ēkas, mežs, Gulbene, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna MOSKVICH 407, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2005.; piekabe auto vedējs TIJHOF TA, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 2007.; piekabe kravas kaste WESTFALIA, izlaides gads 1977., reģistrācijas gads 2006.; vieglā automašīna SEAT TOLEDO, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2010.; vieglā automašīna FORD TAURUS, izlaides gads 1981., reģistrācijas gads 2006.; kravas pašizgāzējs GAZ–53 B, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 1998.; kravas kaste GAZ–51, izlaides gads 1966., reģistrācijas gads 2007.; autobuss dzīvojamais FEDERAL SCHOUTS IX, izlaides gads 1929., reģistrācijas gads 1998.; vieglā automašīna ADLER TRUMPF, izlaides gads 1938., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna MERCEDES BENZ, 260, izlaides gads 1937., reģistrācijas gads 2003.; kravas kaste GAZ–51, izlaides gads 1950., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: lauksaimniecībā izmantojamā zeme, Litenes pagasts, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29000,00 LVL.

Igors Tračums

Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Cēsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Premium Oil”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1999), inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi rakstu un sarunājos.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Cēsu novads, (īpašumā); trīsistabu dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 5000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Maija Zālīte

2. Arturs Gaidels

3. Dzidra Kalniņa

4. Jurijs Kisļaks

5. Ilona Aleksandrova

6. Vladislavs Šendriks

7. Jānis Žogla

= Ziņas par kandidātiem

Ilona Aleksandrova

Dzimusi: 1988; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “LUX–LATVIA”, operatore.

Izglītība: Krāslavas Valsts ģimnāzija (2007), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Arturs Gaidels

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Futbola Federācija, klubu licencēšanas menedžeris; BJC “Laimīte”, futbola treneris.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2008), sporta skolotājs, futbola treneris; Rīgas 74.vidusskola (2003), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi rakstu un sarunājos.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 318, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 47000,00 EUR.

Dzidra Kalniņa

Dzimusi: 1974; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Lattelecom BPO”, vecākā grupas vadītāja.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Dārzkopības katedra (1996), bakalaura grāds dārzkopībā, agronome. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Spuņciems, Babītes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Viļāni, Viļānu novads, Rēzeknes rajons, (īpašumā); dzīvoklis, Jaunviļāni, Viļānu novads, Rēzeknes rajons, (īpašumā).

Jurijs Kisļaks

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Maskavas Augstākā inženieru ugunsdrošības tehniskā skola (1986), ugunsdrošības un ugunsdzēsības inženieris, doktora grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstā līmenī.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis un garāža, Rīga, (īpašumā); vasarnīcas māja, Jūrmala, (valdījumā); dzīvoklis un garāža, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYOTA COROLLA VERSO, izlaides gads 2009., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 56000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7500,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “GEFLORS”, skaits – 250, summa – 500,00 LVL.

Vladislavs Šendriks

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Skrīveru novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Muitas pārvalde, Automatizētas eksporta kontroles sistēmas ieviešanas nodaļas vecākais muitas eksperts.

Izglītība: RTU Starptautisko sakaru un muitas institūts (2005), ekonomists – bakalaurs; RTU Starptautisko sakaru un muitas institūts (2002), muitas eksperts, pirmā līmeņa augstākā izglītība; Skrīveru A.Upīša vidusskola (2000), vidējā izglītība Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Aizkraukle, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna AUDI 80, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21000,00 LVL.

Maija Zālīte

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes Augstskola, docente; LR Augstākā tiesa, senatora palīgs.

Izglītība: Dienviddānijas Universitāte (Dānija) (2007), tiesību zinātņu doktora grāds; Latvijas Universitāte (2003), tiesību zinātņu maģistra grāds; Latvijas Universitāte (2002), jurista kvalifikācija; Rīgas Aviācijas universitāte (1999), ekonomisko zinātņu bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): būve, Rīga, (īpašumā); 2 zemes gabali, Rīgas rajons, Baloži, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW X5, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4275,00 LVL.

Jānis Žogla

Dzimis: 1934; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1969), augstākā izglītība, jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ģimenes dārza māja, Saulkrasti, (īpašumā); zeme, Dagdas novads Ezernieku pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Valmieras stiklšķiedras rūpnīca”, skaits – 75, summa – 200,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Elita Kosaka

2. Jeļena Garbuzova

3. Tālivaldis Macpans

4. Mārīte Jansone

5. Valērijs Godunovs

6. Elīna Petroženko

= Ziņas par kandidātiem

Jeļena Garbuzova

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ventspils pilsētas dome, deputāts; “PETROCARBO CHEM” GmBH pārstāvniecība LR, direktors; LSEZ SIA “DG TERMINĀLS”, ekspeditors; SIA “EUROLIFE LATVIJA”, menedžere; “Dzīvojamo māju īrnieku un saimnieku asociācija”, valdes loceklis; “Latvijas sieviešu apvienības” un “Latvian business woman association”, biedre; Ventspils aktīvo sieviešu apvienība, biedre.

Izglītība: Maskavas komercijas un tiesību institūts, fakultāte – menedžments (1999), tiesību zinātnes; Ļeņingradas padomju tirdzniecības institūts, fakultāte – tehnoloģijas un sabiedrības uztura organizēšana (1988), inženieris–tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis (1/3 daļa), Ventspils, (nomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYOTA RAV – 4, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10385,01 EUR.

Valērijs Godunovs

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “NAFTASHIP”, konsultants.

Izglītība: Admirāļa Makarova S. Pēterburgas akadēmija (1988), jūras transporta inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Ventspils, (īpašumā); māja, Jūrmala, (īpašumā); ēka, Ventspils, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 400000,00 EUR.

Mārīte Jansone

Dzimusi: 1948; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas 6.vidusskola (1966), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); vasarnīcas māja, zeme, Rīga, Dārziņi, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI 80, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1999.

Elita Kosaka

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “EFĒLIJA”, pašnodarbināta persona, juridiskā biroja īpašniece; Liepājas pilsētas dome, deputāte.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), civiltiesību zinātnes maģistra grāds; Baltijas Krievu institūts, tiesību zinātnes (2004), jurists; Liepājas politehnikums (1981), plānošana mašīnbūves rūpniecības uzņēmumos. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Liepāja, (īpašumā); telpas, Liepāja, (valdījumā); zeme, Nīcas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 87772,80 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “EFĒLIJA”, skaits – 2, summa – 1000,00 LVL.

Tālivaldis Macpans

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ventspils pilsētas pašvaldības policija, vecākais kārtībnieks.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2009), augstākā izglītība, jurists; Latvijas Policijas akadēmijas Policijas koledža (2000), profesionālā augstākā izglītība, policijas vidējā komandējošā sastāva darbinieks; Kandavas sovhoztehnikums (1985), vidējā speciālā, tehniķis–elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): saimniecība, Ventspils novads, (īpašumā); dzīvoklis, Ventspils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna SEAT ALHAMBRA, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; smagā automašīna TOYOTA HILUX, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 66657,13 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Pakavs 2003”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Elīna Petroženko

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Spāres pamatskola, skolotāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), pedagogs, bakalaura grāds; Laidzes profesionālā vidusskola (2004), agrouzņēmuma komercdarbinieks, 3. profesionālās kvalifikācijas līmenis; Rīgas 25.vidusskola (2000), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Māris Vanags

2. Juris Turkopolis

3. Ainārs Komarovskis

4. Vjačeslavs Rūķis

5. Inārs Vaļums

6. Inga Sovas

7. Ligita Nukse

8. Arnis Narogs

9. Vilis Nežberts

10. Solvita Bondarenoka

11. Osvalds Bondarenoks

= Ziņas par kandidātiem

Solvita Bondarenoka

Dzimusi: 1985; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tukuma nevalstisko organizāciju apvienība, konsultants juridiskos jautājumos.

Izglītība: Sociālo tehnoloģiju augstskola (2008), tiesību zinātņu programma, bakalaurs; Tukuma 2.vidusskola (2003), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Osvalds Bondarenoks

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tukuma rajona biedrība “Černobilieši”, vadītājs.

Izglītība: Apguldes Lauku profesionāli tehniskā skola (1969), traktorists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Ainārs Komarovskis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “AK RISINĀJUMI”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1989), inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Arnis Narogs

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Taurupes vidusskola (2002), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): privātmāja, Ogre, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna CITROEN XANTIA, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 45000,00 LVL.

Vilis Nežberts

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: 13.arodvidusskola (1981), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasarnīca, Ogre, (īpašumā); dzīvoklis, Ogre, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna OPEL ZAFIRA, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2007.

Ligita Nukse

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jelgavas rajona slimnīca, bērnu neirologs; Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu komisija, ārsts eksperts.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1977), pediatrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7250,13 EUR.

Vjačeslavs Rūķis

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Explorers”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Vakara ģimnāzija (2003), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 1/2 daļa no dzīvokļa, Rīga, (īpašumā).

Inga Sovas

Dzimusi: 1970; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbināta persona, juriste.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2010), juriskonsults, profesionālais bakalaurs; Juridiskā koledža (2006), jurista palīgs, 1.līmeņa augstākā; P. Stradiņa Rīgas medicīnas skola (1990), feldšeris–laborants, vidējā speciālā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna NISSAN ALMERA, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna AUDI 80, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4500,00 EUR.

Juris Turkopolis

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “SOLEKS”, īpašnieks.

Izglītība: Surgutas pilsētas vidusskola (1977), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā pakāpe.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HONDA ACCORD, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2006.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “SOLEKS”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Inārs Vaļums

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Varu Tautai”, biedrības loceklis; SIA “Kurzemes namu apsaimniekotājs”, direktors; SIA “MAXTRANS”, valdes loceklis; Biedrība “ČETRI PLUSS”, valdes loceklis.

Izglītība: Augstākā komercskola (1989), ekonomists; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), ekonomists–organizators lauksaimniecībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Iecavas novads, (īpašumā); zeme, Iecavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna MERCEDES BENZ, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Iecavas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 60000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “MAXTRANS”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 200000,00 LVL.

Māris Vanags

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “MARINDA”, komercdirektors; Olaines pašvaldība, deputāts.

Izglītība: Rīgas 10.vakara vidusskola (1988), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ceļa domājamā daļa, Olaines novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29000,00 LVL.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!