• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Venecuēlas naftas tranzītu caur Latviju uz Baltkrieviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2010., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215649

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

25.08.2010., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Venecuēlas naftas tranzītu caur Latviju uz Baltkrieviju

Satiksmes ministrs Kaspars Gerhards atzinīgi vērtē Rīgas ostas apņemšanos nodrošināt Venecuēlas naftas tranzītu caur Latviju uz Baltkrieviju, tomēr norāda, ka pašreiz daudzkārt lielākas izredzes konkrētajā tranzīta projektā ir Ventspils ostai.

“Perspektīvas ir. Daudzkas ir atkarīgs no pašas Rīgas ostas. Tomēr, objektīvi vērtējot, ja Ventspils osta ir jau pabeigusi gandrīz visus nepieciešamos priekšdarbus, lai nodrošinātu konkrēto naftas tranzītu, tad Rīgas osta ir tikai sarunu sākuma stadijā,” norāda K.Gerhards.

Satiksmes ministrs apliecina, ka sarunas ar Baltkrieviju par Venecuēlas naftas tranzītu norit jau kopš pavasara un reāla sadarbība tik tiešām varētu tikt sākta jau rudenī.

K.Gerhards uzsver, ka ikvienas mūsu valsts ostas līdzdalība šajā projektā būtu tikai apsveicama, un cer, ka Rīgas ostai izdosies iesaistīties minētajā tranzīta projektā.

Satiksmes ministrs Kaspars Gerhards 29.septembrī apmeklēs Baltkrieviju, kur vadīs Latvijas un Baltkrievijas starpvaldību komisijas sēdi, kā arī tiksies ar Baltkrievijas satiksmes ministru. Vizītes laikā paredzēts pārrunāt arī jautājumu par Venecuēlas naftas tranzītu.

Satiksmes ministrijas
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!