• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrs: Pārrunājot ar Francijas vēstnieci Latvijas šprotu problēmu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2010., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215437

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

20.08.2010., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrs: Pārrunājot ar Francijas vēstnieci Latvijas šprotu problēmu

18.augustā zemkopības ministrs Jānis Dūklavs tikās ar Francijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijā Šantālu Puarē, lai pārrunātu iespējamo Francijas atbalstu Latvijas pozīcijai kūpinātu šprotu jomā.

Tikšanās laikā Francijas vēstniece izrādīja interesei atbalstīt Latvijas pozīciju šprotu jomā, kas paredz panākt atsevišķu vielu maksimāli pieļaujamo limitu kūpinātām šprotēm, lai ražošanas procesā saglabātu to tradicionālās īpašības. Vēstniece norādīja, ka Francijas atbalsta gūšanai būtu nepieciešama ciešāka sadarbība starp Zemkopības ministrijas speciālistiem, kas darbojas konkrētā jautājuma risināšanā, un Francijas vēstniecības pārstāvjiem.

Tāpat J.Dūklavs ar Š.Puarē pārrunāja Eiropas Savienības Kopējās lauksaimniecības politiku (KLP) pēc 2013.gada, īpaši akcentējot tiešo maksājumu sadales kritēriju pārskatīšanas nepieciešamību.

Zemkopības ministrs sarunas laikā uzsvēra, ka ES līmenī jānosaka jauni, objektīvi un reālo situāciju raksturojoši rādītāji un kritēriji tiešo maksājumu aprēķināšanai dalībvalstīm.

Francijas vēstniece izrādīja izprati par Latvijas viedokli un priekšlikumiem Eiropas Savienības lauksaimniecības tiešo maksājumu sistēmas pārskatīšanā un ierosināja, ka ir nepieciešams organizēt atsevišķas detalizētākas diskusijas tieši par šiem jautājumiem.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!