• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 5. augusta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2010., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215417

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 2010. gada 16. augusta ārkārtas sēdi

Vēl šajā numurā

20.08.2010., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 5. augusta sēdi

1. Sēdē izskatīja 24 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 9.augusta ārkārtas sesijas sasaukšanu pulksten 12.00 un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 1.augusta līdz 8.augustam.

4. Pieņēma zināšanai Moldovas Republikas parlamenta Kancelejas vadītāja Adriana Fetesku vadītās delegācijas mācību vizītes programmu.

5. Pieņēma zināšanai un nodeva Saeimas Kancelejai Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas priekšsēdētāja Augusta Brigmaņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Imants Kalniņš kļuvis par Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas biedru.

6. Nolēma nodot Eiropas lietu komisijai un visām Saeimas frakcijām Ministru kabineta iesniegto Ziņojumu par nozaru politiku virzību Spānijas prezidentūrā un plānoto attīstību Beļģijas prezidentūrā.

7. Nolēma nodot Sociālo un darba lietu komisijai, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai un Publisko izdevumu un revīzijas komisijai Ministru kabineta iesniegto informatīvo ziņojumu par turpmāku valsts pabalstu izmaksas ierobežojumu noteikšanas pamatotību.

8. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai deputāta Jāņa Reira iesniegumu, kurā viņš informē, ka atsakās no Saeimas deputāta amat­algas sakarā ar to, ka ir apstiprināts par Veselības ministrijas parlamentāro sekretāru.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2010.gada 16.marta lēmumā “Par Saeimas Kancelejas un citu Saeimas struktūrvienību amatu (štatu) sarakstu 2010.gadam”.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2010.gada 1.marta lēmumā “Par Saeimas Kancelejas un citu Saeimas struktūrvienību amatu katalogu, mēnešalgu grupām un mēnešalgu diapazonu”.

11. Pieņēma zināšanai šādus deputātu iesniegumus par kavējumu attaisnošanu:
Arta Pabrika iesniegumu par Saeimas 28.jūlija ārkārtas sesijas sēdes kavējumu;
Viktora Ščerbatiha iesniegumus par Saeimas 28.jūnija ārkārtas sesijas sēdes, Saeimas 12.jūlija ārkārtas sesijas sēžu un Saeimas 26.jūlija ārkārtas sesijas sēžu kavējumiem.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas sekretāram Dzintaram Rasnačam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai uz Reikjavīku (Īslande) no 2010.gada 18.augusta līdz 20.augustam;

2) Saeimas priekšsēdētāja biedrei Karinai Pētersonei uz Vīni (Austrija) no 2010.gada 23.augusta līdz 26.augustam.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!