• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot jauno Ķīnas Tautas Republikas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2010., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215359

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēc tikšanās ar Ministru prezidentu

Vēl šajā numurā

19.08.2010., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot jauno Ķīnas Tautas Republikas vēstnieku


Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Valsts prezidents Valdis Zatlers 17.augustā akreditēja jauno Ķīnas Tautas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Hu Ješuņu (attēlā).

Sarunas laikā Valsts prezidents apsveica jauno vēstnieku ar stāšanos amatā, novēlēja veiksmi, pildot savus jaunos amata pienākumus Latvijā, un izteica cerību, ka vēstnieka darbības laikā Latvijā vēl vairāk tiks paplašināts politiskais dialogs un veicināta ekonomiskā sadarbība.

Tikšanās laikā V.Zatlers uzsvēra abu valstu aktīvo politisko dialogu, kā arī izcilo sadarbību izglītības un kultūras jomā. Valsts prezidents pauda Latvijas vēlmi paplašināt ekonomisko sadarbību starp abām valstīm, īpaši farmācijas, transporta un loģistikas jomā, kā arī izteica cerību, ka Latvija kļūs aizvien interesantāka arī Ķīnas tūristiem.

Sarunā tika apspriesta Šanhajā notiekošā EXPO izstāde un Valsts prezidenta plānotā vizīte oktobrī, lai izstādes ietvaros piedalītos Latvijas nacionālajā dienā. V.Zatlers pateicās Ķīnas vēstniecībai par sadarbību Latvijas paviljona sagatavošanā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!