• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par bezpeļņas organizācijas "Kuldīgas televīzijas sabiedrība" programmu koncepciju konkursam par apraides atļauju 8. televīzijas programmu izplatīšanas kanālā Kuldīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.1998., Nr. 132/133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215136

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nacionālās radio un televīzijas padomes informācija

Par kabeļtelevīzijas programmu Ventspilī

Vēl šajā numurā

13.05.1998., Nr. 132/133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālās radio un televīzijas padomes informācija

Par bezpeļņas organizācijas "Kuldīgas televīzijas sabiedrība" programmu koncepciju konkursam par apraides atļauju 8. televīzijas programmu izplatīšanas kanālā Kuldīgā

Nacionālā radio un televīzijas padome š.g. 29.janvārī izsludināja konkursu par minētās apraides atļaujas saņemšanu. Pieteicās viens pretendents — "Kuldīgas televīzijas sabiedrība" (b/o "KST").

Šīs organizācijas programmas ievirze ir Kuldīgas novada aktualitātes, notikumu apskats, problēmas, kultūras pasākumu plašs atspoguļojums, izglītojoši raidījumi, programmas interešu grupām, reklāma, filmas. Galvenais akcents — atspoguļot latviska novada dzīvi.

Mērķauditorija — visa vecuma skatītāji Kuldīgas rajonā, daļēji kaimiņos Ventspilī, Talsu, Saldus un Liepājas rajonā.

Raidījumu valoda — latviešu valoda.

B/o "Kuldīgas televīzijas sabiedrība" veidotajās programmās ir paredzēts vairāk nekā 50% raidlaika veidot no pašu autoru darbiem, mazāk par 50% raidlaika izmantot citu autoru programmām, filmām, raidījumiem, sižetiem un citiem materiāliem, ievērojot likuma "Par autortiesībām un blakustiesībām" noteikumus kopumā, lai būtu ne mazāk kā 80% Eiropā veidotu raidījumu.

Tiek plānots attīstīt sadarbību ar Talsu, Saldus un Aizputes pašvaldībām, lai realizētu novada televīzijas projektu, akcentējot latviska novada aktualitātes.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!