• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Tiekoties ar Latvijas kontingenta karavīriem Afganistānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.2010., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214990

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Telefonsarunā sveicot Polijas prezidentu Broņislavu Komorovski

Vēl šajā numurā

13.08.2010., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Tiekoties ar Latvijas kontingenta karavīriem Afganistānā

11.augustā, uzturoties darba vizītē Afganistānā, Latvijas aizsardzības ministrs Imants Lieģis tikās ar Meimenā un Mazarišarīfā dienošajiem Latvijas kontingenta karavīriem.

Pieminot Afganistānā bojāgājušos Latvijas karavīrus, Imants Lieģis Mazarišarīfā nolika sveci pie kritušajiem karavīriem veltītās memoriālās sienas.

Tiekoties ar Latvijas kontingenta karavīriem, aizsardzības ministrs pateicās viņiem par dienesta pienākumu pildīšanu apstākļos, kas prasa ļoti augstu profesionālo sagatavotību un atdevi.

“Esmu gandarīts par iespēju tikties ar mūsu karavīriem Afganistānā, lai personīgi paustu viņiem savu atbalstu un pateicību. Atrodoties šeit, vispatiesāk var novērtēt, ar kādu drosmi, varonību un pašaizliedzību ir apveltīti mūsu karavīri,” norādīja I.Lieģis.

Tikšanās laikā I.Lieģis ar karavīriem apsprieda starptautiskās operācijas Afganistānā norises gaitu un Latvijas aizsardzības nozares finansējumu, ministrs atbildēja uz jautājumiem, kas saistīti ar karavīru sociālajām garantijām.

Kopš 11.augusta aizsardzības ministrs Imants Lieģis atrodas darba vizītē Afganistānā, lai tiktos ar Latvijas kontingenta karavīriem, kuri Afganistānā piedalās NATO vadītajā Starptautisko drošības atbalsta spēku operācijā. I.Lieģim šī ir otrā darba vizīte Afganistānā, pildot aizsardzības ministra pienākumus.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!