• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.2010., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214974

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

13.08.2010., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Lauku attīstības programmas (2007.-2013.gads) LEADER pieejas īstenošana pasākums 413 „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”

(MK noteikumi Nr.33)

Biedrības „Preiļu rajona partnerības” paziņojums

Biedrība „Preiļu rajona partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas II kārtu Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam pasākuma “Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros apstiprinātās vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 15.septembra līdz 2010.gada 15.oktobrim. II kārtā pieejamais publiskais finansējums ir

LVL 64832,83.

Projektu iesniegumi jāiesniedz biedrības „Preiļu rajona partnerības” birojā Kooperatīva ielā 6, Preiļos, LV-5301.

413.pasākums “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju ieviešanas teritorijā” 2.aktivitātē “Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem”.

1. Rīcība.

Atbalsts vietējām iniciatīvas grupām sabiedrisko centru izveidei un darbības nodrošināšanai.

Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 25 000.

2. Rīcība. Atbalsts vietējo iniciatīvas grupu, pašvaldību un uzņēmēju iniciatīvām - iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde. Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 20 000.

1.aktivitāte: „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem”.

6. Rīcība.

Atbalsts lauku dzīves telpas pilnvērtīgai attīstībai.

Rīcībai piešķirtais atbalsta apmērs LVL 19832,83.

Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai par projektu iesniegumu un ar Preiļu rajona partnerības darbības teritorijas vietējās attīstības stratēģiju 2009.-2013.gadam ir iespējams iepazīties Lauku atbalsta dienesta mājaslapā www.lad.gov.lv, partnerības mājaslapā www.preilupartneriba.lv un VRG telpās Kooperatīva ielā 6, Preiļos.


Konkurss

SIA “Rīgas ūdens” izsludina atklātu konkursu “Fosfora samazināšanas iekārtu piegāde BAS “Daugavgrīva”” (id.nr. RŪ-2010/32).

Atklāta konkursa nolikuma teksts ir publicēts SIA “Rīgas ūdens” mājas lapā www.rigasudens.lv.

Kontaktpersona: SIA “Rīgas ūdens” Sagādes daļas vecākā tirgzine Simona Mālniece, tālr. 67088367, e-pasts: simona.malniece@rigasudens.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!