• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Čehijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2010., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214633

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

06.08.2010., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Čehijā

4.augustā Valsts prezidents Valdis Zatlers Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules jaunajam Latvijas vēstniekam Čehijā Kasparam Ozoliņam. Pašlaik K.Ozoliņš ir Ārlietu ministrijas Drošības politikas departamenta direktors.

Karjeru Ārlietu ministrijā K.Ozoliņš sāka 1994.gadā kā Starptautisko organizāciju departamenta galvenais speciālists. Karjeras laikā Ārlietu ministrijā viņš vadījis Drošības politikas nodaļu, kā arī Krievijas un NVS valstu nodaļu, bijis pirmais sekretārs Latvijas vēstniecībā Zviedrijā, bet Latvijas vēstniecībā ASV darbojies padomnieka amatā. Turklāt no 2002. līdz 2004.gadam K.Ozoliņš bijis Latvijas valdības pilnvarotais pārstāvis trīspusējā Latvijas–Krievijas–EDSO komisijā saskaņā ar Latvijas un Krievijas vienošanos par Krievijas militāro pensionāru sociālo aizsardzību.

Latvijas un Čehijas sadarbība balstās kopīgās vērtībās un ārpolitikas mērķos, kas nodrošina konstruktīvu divpusējo sadarbību un ciešu partnerību ES, NATO un citu starptautisko organizāciju ietvaros. Abu valstu divpusējie kontakti aptver daudzveidīgu nozaru spektru, kur visveiksmīgākā sadarbība izveidojusies izglītības un kultūras jomā. Nozīmīga ir arī abu valstu sadarbība aizsardzības sfērā. Latvija ir ieinteresēta paplašināt tirdznieciski ekonomisko sadarbību ar Čehiju.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!