• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2010., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214368

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

03.08.2010., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

„IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ”

Darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma 1.4.prioritātes “Sociālās iekļaušanas veicināšana” 1.4.1.pasākuma “Sociālā iekļaušana” 1.4.1.2.aktivitātes “Darbspēju vērtēšanas sistēmas un sociālo pakalpojumu ieviešanas sistēmas pilnveidošana” 1.4.1.2.4. apakšaktivitātes „Sociālās rehabilitācijas un institūcijām alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība reģionos” otrā kārta

LR Labklājības ministrija

NODARBINĀTĪBAS VALSTS AĢENTŪRA

kā Eiropas Savienības fondu vadībā iesaistītā sadarbības iestāde

izsludina Eiropas Sociālā fonda atklātu projektu iesniegumu atlasi 1.4.1.2.4. apakšaktivitātes „Sociālās rehabilitācijas un institūcijām alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība reģionos” otrajā kārtā. Pirmajam uzsaukumam pieejamais finansējums ir 5 544 698 LVL. Lai veicinātu valsts teritoriju līdzsvarotu attīstību, ir noteikta pieejamā attiecināmā finansējuma kvota katram plānošanas reģionam:

· Rīgas plānošanas reģionam - 1 716 638,50 LVL;

· Vidzemes plānošanas reģionam - 855 546,90 LVL;

· Kurzemes plānošanas reģionam - 893 250,85 LVL;

· Zemgales plānošanas reģionam - 700 295,36 LVL;

· Latgales plānošanas reģionam - 1 378 966,39 LVL.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš ir 2010.gada 3.septembris plkst.14 (Pēdējā diena, kad projekta iesniedzējs projekta iesniegumu var iesniegt personīgi, elektroniskā veidā vai nosūtot pa pastu (nosūtīšanas datuma pasta zīmogs)).

Plašāka informācija un dokumenti par apakšaktivitāti, projektu iesniegumu sagatavošanu un informatīvajiem semināriem ir pieejama Nodarbinātības valsts aģentūras Eiropas Sociālā fonda departamenta interneta mājas lapā www.nva.gov.lv/esf.

Projektu iesniegumus var iesniegt:

· personīgi - Nodarbinātības valsts aģentūras Eiropas Sociālā fonda departamentā Jēzusbaznīcas ielā 11 (507.kabinetā), Rīgā;

· nosūtot pa pastu - Nodarbinātības valsts aģentūras Eiropas Sociālā fonda departamentam Jēzusbaznīcas ielā 11, Rīgā, LV-1050;

· vai sūtot uz elektroniskā pasta adresi apia@nva.gov.lv  (parakstot ar drošu elektronisko parakstu atbilstoši Elektronisko dokumentu likuma 3.panta otrajā un trešajā daļā noteiktajam).

Jautājumus par apakšaktivitāti lūdzam sūtīt uz e-pastu: esfd@nva.gov.lv  vai pa faksu 67072000, norādot atsauci uz šo projektu atlasi.


Vides ministrija pagarina projektu iesniegumu iesniegšanas termiņu

Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātajā konkursā „Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai valsts

un pašvaldību profesionālās izglītības iestāžu ēkās”

Konkursa mērķis ir oglekļa dioksīda emisiju samazināšana, samazinot siltumenerģijas un apgaismojuma elektroenerģijas patēriņu Latvijas Republikas valsts un pašvaldību profesionālās izglītības iestāžu ēkās.

Projektu iesniedzēji ir valsts vai pašvaldību profesionālās izglītības iestādes.

Konkursa ietvaros pieejamais finanšu instrumenta finansējums ir 10 225 798 lati. Konkursa ietvaros vienam projektam pieejamais minimālais finanšu instrumenta finansējums ir 30 000 latu, maksimālais finanšu instrumenta finansējums - 1 000 000 latu.

Vienam projektam pieejamais finansējums nepārsniedz 85% no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš pagarināts līdz 2010.gada 23.augustam (ieskaitot). Projekta iesniegums jāiesniedz Vides ministrijā darba dienās no plkst. 8.30 līdz plkst. 17 vai nosūtot ierakstītā vēstulē pa pastu: Vides ministrija, Peldu ielā 26/28, 202.kab., Rīgā, LV-1494, vai noformētu elektroniskā dokumenta veidā sūtot uz elektroniskā pasta adresi eepii_kpfi@vidm.gov.lv.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt pa pastu: Vides ministrija, Peldu ielā 25, Rīgā, LV - 1494, vai elektroniski uz elektroniskā pasta adresi: ilze.vonda@vidm.gov.lv , kā arī zvanot pa tālr. 66016782.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!