• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par mikrouzņēmumu nodokļa ieviešanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2010., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214128

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

29.07.2010., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par mikrouzņēmumu nodokļa ieviešanu

Ekonomikas ministrs Artis Kampars, atzīstot, ka ar mikrouzņēmumu nodokļa ieviešanu saistīto likumprojektu pakete beidzot izkustējusies no sastinguma punkta, aicinās valdību rosināt Saeimas ārkārtas sēdes sasaukšanu jau tuvākajā laikā, lai lemtu par mikrouzņēmumu nodokļa ieviešanu, sākot no šā gada 1.septembra. Saeimas Budžeta un finanšu komisija 28.jūlijā nolēma virzīt izskatīšanai kādā no tuvākajām Saeimas ārkārtas sēdēm ar mikrouzņēmumu nodokļa ieviešanu saistīto likumprojektu paketi.

Ekonomika ministrs uzsver, ka “vienotā mikrouzņēmumu nodokļa ieviešana ir būtisks nosacījums uzņēmējdarbības vides uzlabošanai Latvijā. Tas ļaus veiksmīgāk attīstīt esošos mikrouzņēmumus, kā arī kopā ar samazināto uzņēmuma dibināšanas pamatkapitālu un citām priekšrocībām sekmēs jaunu uzņēmumu veidošanos. Būtiski, ka vienotā nodokļa ieviešana ļaus daudz veiksmīgāk attīstīties tieši ģimenes uzņēmumu segmentam un uzņēmējdarbībai reģionos”.

A.Kampars atzina, ka “galvenais mērķis pašlaik ir panākt, lai Saeima pēc iespējas ātrāk pieņem šo Latvijas tautsaimniecībai ļoti būtisko likumprojektu paketi, kā rezultātā būs iespējams pilnībā iedzīvināt jau pērn valdībā pieņemto Mikrouzņēmumu atbalsta programmu”.

Sandris Sabajevs, ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!