• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 21. jūlija rīkojums Nr. 418 "Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.2010., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213802-par-finansu-lidzeklu-pieskirsanu-no-valsts-budzeta-programmas-lidzekli-neparedzetiem-gadijumiem-

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.419

Par valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Valmieras drāmas teātris" peļņas izlietojumu

Vēl šajā numurā

23.07.2010., Nr. 116

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 418

Pieņemts: 21.07.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.418

Rīgā 2010.gada 21.jūlijā (prot. Nr.34 26.§)

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

1. Finanšu ministram pēc likumprojekta "Grozījums likumā "Par zemes īpašnieku tiesībām uz kompensāciju par saimnieciskās darbības ierobežojumiem īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un mikroliegumos"" izsludināšanas un saskaņošanas ar starptautiskajiem aizdevējiem normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā informēt Saeimu par apropriācijas palielināšanu budžeta programmā 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" 1 352 788 latu apmērā un, ja Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija neiebilst, palielināt likumā "Par valsts budžetu 2010.gadam" noteikto apropriāciju budžeta programmā 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

2. Ja Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija neiebilst pret apropriācijas palielināšanu, Finanšu ministrijai no valsts budžeta programmas 02.00.00 "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" piešķirt Vides ministrijai (Dabas aizsardzības pārvaldei) 1 352 788 latus, lai nodrošinātu administratīvo aktu izpildi par atlīdzības piešķiršanu zemes īpašniekiem saskaņā ar likumu "Par zemes īpašnieku tiesībām uz kompensāciju par saimnieciskās darbības ierobežojumiem īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un mikroliegumos".

3. Dabas aizsardzības pārvaldei izmaksāt atlīdzību 1 352 788 latu apmērā tiem zemes īpašniekiem, kuriem līdz 2009.gadam ar attiecīgu lēmumu piešķirta atlīdzība par saimnieciskās darbības ierobežojumiem īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un mikroliegumos, bet tā pilnā apmērā nav izmaksāta.

Ministru prezidenta vietā – satiksmes ministrs K.Gerhards

Vides ministrs R.Vējonis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!