• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par komisijas darbu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.07.1998., Nr. 212/213 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213649

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās statistikas pārvaldes informācija

Par patēriņa cenu pieaugumu jūnijā

Vēl šajā numurā

17.07.1998., Nr. 212/213

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Vērtspapīru tirgus komisija

Veids: informācija

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vērtspapīru tirgus komisija

Informācija

28.nedēļa (06.07.98.-10.07.98.)

Par komisijas darbu

1. Vērtspapīru reģistrācija.

Ar Vērtspapīru tirgus komisijas 1998.gada 8.jūlija rīkojumu Nr.150 tika reģistrētas publiskās akciju sabiedrības "Lode" parastās vārda akcijas ar balsstiesībām 121 268 gab. par kopējo apjomu Ls 121 268. Vienas akcijas nominālvērtība Ls 1. Izsniegta emisijas apliecība Nr.111.

2. Iesniegti dokumenti.

1998.gada 7.jūlijā akciju sabiedrība "Valmieras stikla šķiedra" iesniedza izskatīšanai Vērtspapīru tirgus komisijā dokumentus vērtspapīru reģistrācijai un atļaujas saņemšanai to laišanai publiskajā apgrozībā. Publiskajā apgrozībā paredzēts laist 1 127 238 gab. parasto akciju ar balsstiesībām. Vienas akcijas nominālvērtība Ls 1.

3. Par informācijas atklāšanas prospektu iesniegšanu.

Vērtspapīru tirgus komisija atgādina, ka saskaņā ar VTK noteikumiem "Par privatizējamo valsts īpašuma objektu vērtspapīru reģistrāciju un atļaujas saņemšanu to laišanai publiskajā apgrozībā" akciju sabiedrībām, kuras saskaņā ar Rīgas fondu biržas lēmumu ir iekļautas vērtspapīru oficiālajā sarakstā bez emisijas prospekta reģistrēšanas VTK, līdz 1998.gada 30.jūlijam jāiesniedz VTK informācijas atklāšanas prospekts. Savukārt akciju sabiedrībām, kuru akcijas laišanai publiskajā apgrozībā reģistrētas līdz 1997.gada 30.jūlijam, informācijas atklāšanas prospekts jāiesniedz VTK līdz 1998.gada 1.oktobrim.

4. Par soda naudas uzlikšanu sabiedrībai "Gesil Limited".

Pamatojoties uz vērtspapīru tirgus komisijas 1998.gada 7.jūlija Valdes sēdes lēmumu ir uzlikta soda nauda Ls 500 par nepaziņošanu VTK par likuma "Par vērtspapīriem" 64., 65. pantā noteiktā akciju daudzuma iegādāšanos.

5. Par soda naudas uzlikšanu a/s "Tukuma mežrūpniecības saimniecība".

Pamatojoties uz Vērtspapīru tirgus komisijas 1998.gada 7.jūlija Valdes sēdes lēmumu ir uzlikta soda nauda Ls 2500 par likuma "Par vērtspapīriem" 27.panta 4.daļas un Vērtspapīru tirgus komisijas 23.12.1997. ar rīkojumu Nr.131 apstiprināto "Noteikumu par kārtību, kādā emitenti iesniedz gada un ceturkšņa pārskatus" regulāriem pārkāpumiem.

6. Par soda naudas uzlikšanu a/s "Baltijas Finansu Partneri" un tās darbības apturēšanu vērtspapīru tirgū.

Pamatojoties uz Vērtspapīru tirgus komisijas valdes 1998.gada 8.jūlija lēmumu par likuma "Par vērtspapīriem" 67.panta 1.daļas pārkāpumu:

1. Uzlikt a/s "Baltijas Finansu Partneri" soda naudu Ls 4200 apmērā.

2. Apturēt a/s "Baltijas Finansu Partneri" darbību vērtspapīru tirgū līdz turpmākiem Vērtspapīru tirgus komisijas rīkojumiem.

3. Bloķēt a/s "Baltijas Finansu Partneri" vērtspapīru kontus pie visiem kontu turētājiem.

4. Uzdot Latvijas Centrālajam depozitārijam nodrošināt a/s "Baltijas Finansu Partneri" vērtspapīru kontu bloķēšanu pie kontu turētājiem.

5. Uzdot a/s "Baltijas Finansu Partneri" līdz 1998.gada 14.jūlijam iesniegt Vērtspapīru tirgus komisijai:

a) detalizētu informāciju par veiktajiem starpniecības darījumiem ar publiskā apgrozībā esošiem vērtspapīriem klientu uzdevumā un uz to rēķina;

b) informāciju par klientiem (fiziskām personām - vārds, uzvārds un adrese; juridiskām personām - nosaukums, Uzņēmumu reģistra Nr. un adrese), kuru uzdevumā tika veikti starpniecības darījumi;

c) informāciju par a/s "Baltijas Finansu Partneri" personām, kuras piedalījās veiktajos starpniecības darījumos ar publiskā apgrozībā esošiem vērtspapīriem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!