• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.07.2010., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213419

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

16.07.2010., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes 2010.gada 6.jūlija lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas trešo kārtu šādiem Zivju fonda pasākumiem (norādīts attiecīgais pasākums, par kuru izsludināta projektu iesniegumu iesniegšanas kārta, projektu iesniegumu iesniegšanas kārtas termiņš un kopējais kārtai pieejamais atbalsta apmērs):

1) zinātniskās pētniecības programmu finansēšana un līdzdalība starpvalstu sadarbībā zinātniskajos pētījumos zivsaimniecībā, izņemot tādu iesniegto programmu un pētījumu finansēšanu, kuri pretendē uz finansējuma saņemšanu no citu valsts vai Eiropas Savienības fondu finansējuma - 45 dienas (līdz 2010.gada 29.augustam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 6500;

2) zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā - 45 dienas (līdz 2010.gada 29.augustam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 15 000;

3) zivju resursu aizsardzības pasākumi, ko veic valsts iestādes vai pašvaldības, kuru kompetencē ir zivju resursu aizsardzība (izņemot attiecīgās institūcijas kārtējos izdevumus) - 45 dienas (līdz 2010.gada 29.augustam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 8000;

4) dalība starptautiskos pasākumos, konferencēs un apmācībās saistībā ar zivju resursu pētījumiem, to racionālu un saudzīgu izmantošanu, atražošanu un aizsardzību, izņemot atbalstu profesionālajai apmācībai, partnerattiecībām, sadarbībai un pieredzes apmaiņai, kas tiek finansēta saskaņā ar normatīvajiem aktiem par kārtību, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā profesionālajai apmācībai, partnerattiecību, sadarbības un pieredzes apmaiņas veicināšanai - 45 dienas (līdz 2010.gada 29.augustam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 3500;

Projekta iesniegumu jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā Rīgā, Republikas laukumā 2, 8.stāvā, 820.kabinetā (tālr. 67027687).

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Lai Zivju fonda pasākumam „Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā” pieteiktie projekti nedublētu jau plānotās no valsts budžeta finansētās zivju ielaišanas, pirms projekta iesnieguma iesniegšanas Lauku atbalsta dienestā, lūdzam iepazīties ar Zemkopības ministrijas mājas lapas: www.zm.gov.lv  sadaļas „Zivsaimniecība” apakšsadaļā „Akvakultūra” ievietoto dokumentu „Plāns zivju mazuļu ielaišanai dabiskās ūdenstilpēs Zivju resursu atražošanas valsts programmas izpildei 2010.gadā no Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta audzētavām”.

AS „Latvijas valsts meži” rīko konkursu

Konkursa objekts - zemes nomas tiesību piešķiršana atpūtas un tūrisma organizēšanai AS “Latvijas valsts meži” (LVM) valdījumā esošajā zemes vienības daļā (zemes vienība ar kadastra nr. 9050 007 0301), kas atrodas Engures novadā, Engures pagastā, AS “Latvijas valsts meži” Zemgales mežsaimniecības Engures meža iecirkņa 380. kvartāla 7., 8., 9., 10., 11.,12. un 53. nogabalā. Kopā: 6,3 ha.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš - 2010.gada 2.augusts plkst. 13 AS “Latvijas valsts meži” telpās Rīgā, Kristapa ielā 30.

Konkursa objekta apskates nepieciešamības gadījumā lūdzam sazināties ar kontaktpersonu - „LVM Nekustamie īpašumi” Produktu attīstības vadītāju Māri Pupilu, tālr. 28390285, e-pasts: m.pupils@lvm.lv.

Ar konkursa nolikuma tekstu un zemes nomas līguma projektu var iepazīties LVM mājas lapā: www.lvm.lv,  sadaļā „Profesionāļiem”.

Lai reģistrētos kā nolikuma saņēmējs, jānosūta e-pasts kontaktpersonai - „LVM Nekustamie īpašumi” juriskonsultei Dacei Muceniecei uz e-pasta adresi: d.muceniece@lvm.lv,  norādot šādas ziņas: pretendenta nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko un faktisko adresi, tālruņa un faksa numuru un e-pasta adresi.

Konkursa dalības maksa Ls 100 (viens simts lati un 00 santīmu), ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Reģistrējoties konkursa dienā, konkursa dalībnieks uzrāda maksājuma dokumentu, kas apliecina reģistrācijas maksas iemaksu LVM kontā.

Dalības maksa neatkarīgi no konkursa rezultātiem netiek atmaksāta.

Par konkursa noteikumiem jautājiet - „LVM Nekustamie īpašumi” juriskonsultei Dacei Muceniecei, d.muceniece@lvm.lv,  tālrunis 67805015.

Konkurss

“Partnerība Daugavkrasts” izsludina atklātu projektu iesniegumu konkursa I kārtu Lauku attīstības programmas 413.pasākuma ietvaros “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”.

Projektu iesniegumu pieņems no 2010.gada 30.augusta līdz 2010.gada 30.septembrim.

Projektu iesniegumu iesniegšanas adrese un vieta kur var iepazīties ar vietējo attīstības stratēģiju: “Partnerība Daugavkrasts” Gaismas iela 19, k.9, 14.kabinets. Ķekava, Ķekavas pagasts. Rīgas rajons, LV - 2123. Projektu pieņemšanas beigu termiņš - 2010.gada 30.septembris plkst. 19.00

2010.gadā pieejamais finansējums ir 20 322,83 LVL.

413.pasākums “Lauku ekonomikas dažādošana dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās”

2.aktivitāte iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem.

Rīcība. 3. Amatniecības un nelauksaimniecisko uzņēmējdarbības veidu prasmju nodošanas interesentiem, radošo darbnīcu attīstība un demonstrējumu pieejamības veicināšana.

Pieejamais finansējums - 10 161,41 LVL

Mērķis - nelauksaimnieciskās uzņēmējdarbības, amatniecības un netradicionālo lauksaimniecības veidu attīstība Partnerības teritorijā, veicinot līdzsvarotu teritorijas attīstību.

Piedāvātie risinājumi: Rīcības ietvaros tiks atbalstītas iedzīvotāju aktivitātes, kas saistītas ar radošo darbnīcu, meistardarbnīcu, mācību klašu un demonstrācijas teritoriju izveidi, iekārtošanu un aprīkošanu, saistībā ar amatniecību, un nelauksaimnieciskajiem uzņēmējdarbības veidiem, popularizējot, no vienas puses, tradicionālos nodarbošanās veidus šajā reģionā un, no otras puses, veicinot lauku iedzīvotāju nodarbošanās daudzveidību. Atbilstoši pasākuma ,,Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” 2.aktivitātei ,,Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem”.

Rīcība 6. Dabas un kultūras mantojuma aizsardzība, sakopšana un izmantošana.

Pieejamais finansējums - 10 161,42 LVL

Mērķis - saglabāt un popularizēt unikālo dabas un kultūras mantojumu, kā Partnerības teritorijas etniskās identitātes nesēju.

Piedāvātie risinājumi: Rīcības ietvaros tiks apzinātas, popularizētas un uzturētas vietējās tradīcijas partnerības teritorijā, lai tās saglabātu un nodotu nākamajām paaudzēm, celtu iedzīvotāju pašapziņu, veicinātu teritorijas atpazīstamību un pievilcību tūristiem, plānota kultūrvēsturisko objektu sakopšana ar pašvaldības, uzņēmēju, nevalstisko organizāciju, iedzīvotāju, bērnu un jauniešu piedalīšanos. Rīcības ietvaros tiks arī realizēti projekti saistībā ar kultūrvēsturisko objektu teritorijas sakopšanu, iesaistot iedzīvotājus, speciālistus, pašvaldības u.c. ieinteresētās personas. Tāpat rīcības ietvaros tiks izveidotas dabas un izziņas takas ar mērķi popularizēt vietējo iedzīvotāju vidū vietējo dabas un kultūrvēsturisko vērtību apmeklēšanu kā lielisku alternatīvu brīvā laika pavadīšanas iespēju. Rīcības ietvaros tiks atbalstīti projekti vietējo muzeju ekspozīcijas papildināšanā, vietējo muzeju aktivitātes kultūrvēsturisko vērtību popularizēšanā - stendu izgatavošana un uzstādīšana, informatīvo materiālu sagatavošana u.c.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!