• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.2010., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212823

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

06.07.2010., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Latvijas Valsts mežzinātnes institūts „Silava” (LVMI Silava) izsludina konkursu uz akadēmisko amatu vakancēm:

1)1 vadošā pētnieka vietu meža resursu pētniecības virzienā

2)1 vadošā pētnieka vietu medniecības un faunas menedžmenta pētniecības virzienā

3)1 zinātniskā asistenta vietu meža resursu pētniecības virzienā

Nosacījumi: vadošajam pētniekam: doktora grāds meža, bioloģijas vai vides zinātnē, iepriekšēja pieredze izpētes darbā un zinātniskās izpētes projektu vadībā; zinātniskajam asistentam: bakalaura, maģistra vai doktora grāds meža vai vides zinībās; par priekšrocību tiks uzskatīta iepriekšējā starptautiskās darbības pieredze vai darbs starptautiskā uzņēmumā.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums LVMI Silava Zinātniskajai padomei (ar konkrētā akadēmiskā amata un pētniecības virziena norādi)

- dzīves gājuma apraksts (CV)

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas

• Dokumenti iesniedzami LVMI Silava Zinātniskajai padomei mēneša laikā pēc konkursa izsludināšanas datuma laikrakstā Salaspilī, Rīgas ielā 111, 217. kabinetā (ar norādi – Akadēmisko amatu konkursam).



Valsts robežsardzes koledža izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla amatiem ar pilnu slodzi

Informācija par pretendentiem nepieciešamo izglītības līmeni un kvalifikācijas pakāpi pieejama mājas lapā: www.vrk.rs.gov.lv sadaļā „Akadēmiskā personāla vēlēšanas 2010”.

Dokumentus iesniegt mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas datuma Valsts robežsardzes koledžas Administratīvajā dienestā 229.kabinetā, Rēzeknē, Zavoloko ielā 8. Sīkāka informācija pa telefonu 64603686.



Valsts probācijas dienests izsludina konkursu uz šādu vakanto ierēdņa amata vietu - Valsts probācijas dienesta Preiļu teritoriālās struktūrvienības vecākais (-ā) referents (-e) uz noteiktu laiku (1 vakance)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība (sociālā darbinieka, psihologa, pedagoga, sociālā pedagoga augstākā izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību)

- izpratne par probācijas jautājumiem

- spēja plānot un organizēt darbu, patstāvīgi pieņemt lēmumus

- prasme motivēt probācijas klientu uz sadarbību

- spēja noteikt probācijas klienta problēmas, analizēt tās, rast risinājumu (lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

- vēlama pieredze grupu vadīšanas darbā

- laba latviešu valodas rakstu kultūra

- labas krievu valodas zināšanas

- vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība

- iemaņas darbā ar datoru (MS Office)

- vēlamas zināšanas lietvedības jautājumos

Darba pienākumi:

- nodrošināt informācijas iegūšanu izvērtēšanas ziņojumam un sagatavot tā projektu

- vadīt klienta lietu un noteikt klienta riska faktorus un vajadzības

- veikt nosacīti notiesāto, nosacīti pirms termiņa atbrīvoto un nosacīti atbrīvoto no kriminālatbildības personu uzraudzību (ietver personas kontroli un sociālā atbalsta organizēšanu, lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

Motivēta pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae (Dzīves apraksts) un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī konkursa pretendenta iesniegums un aptaujas anketa (pieejami mājas lapā www.vcp.gov.lv) jāiesniedz 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” Preiļu teritoriālajā struktūrvienībā. Adrese: Talsu iela 2A 14, Preiļi, LV-5301. Informācija pa tālruni 65307431 vai 67021181, vai arī Valsts probācijas dienesta mājas lapā: www.probacija.lv.



Latvijas Republikas Centrālā statistikas pārvalde izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amata vietu - Sociālās statistikas departamenta Darba samaksas statistikas daļas vecākais referents (uz noteiktu laiku)

Pamatpienākumi: Darbaspēka izmaksu, darba samaksas, aizņemto un brīvo darbvietu ceturkšņa datu analīze, preses izlaidumu un informatīvo apskatu sagatavošana. Datu sagatavošana nosūtīšanai Eiropas statistikas birojam saskaņā ar ES prasībām. Datu kvalitātes ziņojumu sagatavošana. Administratīvo datu apstrāde MS Access vidē. Datu lietotāju pieprasījumu sagatavošana.

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

statistikā, matemātikā vai ekonomikā

- analītiskās spējas

- labas angļu valodas zināšanas

- labas datora lietošanas prasmes (MS Word, Excel, Access)

- zināšanas darbam ar MS Access programmu administratīvo datu apstrādē tiks uzskatītas par priekšrocību

Pretendenta iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt LR CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, kā arī CSP mājas lapas: www.csb.lv sadaļā Darba piedāvājumi.

Aizpildītās veidlapas kopā ar augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), pa e-pastu: csb@csb.gov.lv, faksu 67830137, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Konsultācijas pa tālruni 67332458 vai 67366853.



Valsts aģentūra „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” izsludina konkursu uz vakanto Eiropas Savienības programmu daļas projektu administratora (ierēdņa) amata vietu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība

- pieredze valsts pārvaldē

- zināšanas un izpratne par jaunatnes jomu

- labas iemaņas darbā ar datoru (Microsoft Word, Microsoft Excel un Outlook Express)

- labas angļu un krievu valodas zināšanas

- vēlama praktiskā auto vadīšanas prasme

- pieredze valsts pārvaldē saistībā ar projektu administrēšanu tiks uzskatīta par priekšrocību

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- mācību iespējas profesionālajai izaugsmei

- sociālās garantijas

- darbu draudzīgā kolektīvā

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt valsts aģentūrā „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”. Adrese: Rīgā, Teātra ielā 3, 3.stāvā (ar norādi „Konkursam”). Uzziņas pa tālr. 67358064, 67358071.



Amatu konkursu rezultāti

Valsts aģentūras “Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” Struktūrfondu vadības un kontroles departamenta Maksājumu kontroles nodaļas vecākās ekspertes amatā ar 2010.gada 2.jūliju konkursa kārtībā iecelta LIGITA SEISUMA.



Valsts aģentūras „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” Juridiskā departamenta Struktūrfondu nodrošinājuma nodaļas valsts pārvaldes juriskonsultes amatā ar 2010.gada 1.jūliju konkursa kārtībā iecelta ANASTASIJA MOSKAĻOVA.



Latvijas ārvalstu ekonomiskās pārstāvniecības Nīderlandē vadītājas amatā ar 2010.gada 18.jūniju konkursa kārtībā iecelta RITA ROZĪTE.

Precizējot iepriekš publicēto

Laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” nr.103 (4295) 01.07.2010. publicētajā sludinājumā par amatu konkursiem Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Pierīgas un Rīgas pilsētas Kurzemes nodaļās sludinājuma teksts par amata konkursu ir šāds:

Pierīgas nodaļa izsludina konkursu uz vakanto Klientu apkalpošanas daļas inspektora - valsts civildienesta ierēdņa amatu (1 vakance uz noteiktu laiku ar dienesta vietu Rīgā, Lāčplēša ielā 70a);

Rīgas pilsētas Kurzemes nodaļa izsludina konkursu uz vakanto Pabalstu daļas inspektora - valsts civildienesta ierēdņa amatu (1 vakance uz noteiktu laiku).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!