• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par neatliekamo medicīnisko palīdzību Jūrmalā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.07.2010., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212604

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Slovēnijas Republikas prezidenta oficiālo vizīti Latvijas Republikā 2010.gada 28.–29.jūnijā

Vēl šajā numurā

01.07.2010., Nr. 103

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par neatliekamo medicīnisko palīdzību Jūrmalā

Ministru prezidents 30.jūnijā nosūtīja rezolūciju veselības ministram Didzim Gavaram, ar kuru uzdod steidzami sagatavot Ministru kabineta atbildes vēstules projektu Saeimas Sociālo un darba lietu komisijai, kura 29.jūnijā vērsās pie premjera ar aicinājumu steidzamības kārtā pieņemt lēmumu par iespēju noslēgt sadarbības līgumu ar Jūrmalas pašvaldības SIA “Jūrmalas ātrā palīdzība” par neatliekamās medicīniskās palīdzības nodrošināšanu Jūrmalas pilsētā.

Vēstules projekts jāsaskaņo ar Tieslietu ministriju un jāiesniedz izskatīšanai jau nākamajā valdības sēdē, kas notiks 6.jūlijā.

“Argumentējot savu pozīciju saistībā ar vienoto neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu valstī, Veselības ministrijai ir jāvieš pārliecība un drošība par to, ka Jūrmalas pilsētā neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojuma kvalitāte un pieejamība netiks apdraudēta vai pazemināta, jo īpaši kūrortsezonas laikā, kad pilsētas iedzīvotāju un viesu skaits ievērojami pieaug. Ikviena reforma ir atbalstāma tikai tad, ja rezultātā tiek iegūta kvalitāte un racionalizēta budžeta naudas izlietošana,” uzsver V.Dombrovskis.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!