• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 22. jūnija rīkojums Nr. 344 "Par finanšu līdzekļu pārdali starp Aizsardzības ministriju un Labklājības ministriju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2010., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212365

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.345

Par proporciju, kādā īpašuma kompensācijas sertifikātu vietā par maksāšanas līdzekli var izmantot privatizācijas sertifikātus laikposmā no 2010.gada 1.jūlija līdz 30.septembrim

Vēl šajā numurā

28.06.2010., Nr. 100

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 344

Pieņemts: 22.06.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.344

Rīgā 2010.gada 22.jūnijā (prot. Nr.31 24.§)

Par finanšu līdzekļu pārdali starp Aizsardzības ministriju un Labklājības ministriju

1. Atļaut Aizsardzības ministrijai noslēgt vienošanos ar Labklājības ministriju par sociālās rehabilitācijas ar ārstniecības elementiem pakalpojumu izdevumu segšanu Nacionālo bruņoto spēku karavīriem pēc atgriešanās no starptautiskajām operācijām 2010.gadā.

2. Aizsardzības ministrijai un Labklājības ministrijai sagatavot un iesniegt Finanšu ministrijā savstarpēji saskaņotus priekšlikumus par apropriācijas palielināšanu Labklājības ministrijas budžeta apakšprogrammā 05.37.00 "Sociālās integrācijas valsts aģentūras administrēšana un profesionālās un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšana" transferta pārskaitījuma saņemšanai no Aizsardzības ministrijas budžeta apakšprogrammas 22.12.00 "Nacionālo bruņoto spēku uzturēšana" 31 290 latu apmērā, pārdalot Aizsardzības ministrijas ietvaros apropriāciju starp budžeta izdevumu kodiem atbilstoši ekonomiskajām kategorijām apakšprogrammā 22.12.00 "Nacionālo bruņoto spēku uzturēšana" no izdevumiem precēm un pakalpojumiem uz valsts budžeta uzturēšanas izdevumu transfertiem no valsts pamatbudžeta dotācijas no vispārējiem ieņēmumiem uz valsts pamatbudžetu.

3. Finanšu ministram informēt Saeimu par Likumā par valsts budžetu 2010.gadam noteiktās apropriācijas palielināšanu Labklājības ministrijas budžeta apakšprogrammā 05.37.00 "Sociālās integrācijas valsts aģentūras administrēšana un profesionālās un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšana" 31 290 latu apmērā, lai nodrošinātu medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu Nacionālo bruņoto spēku karavīriem pēc atgriešanās no starptautiskajām operācijām 2010.gadā.

4. Ja Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija neiebilst pret apropriācijas palielināšanu, finanšu ministram palielināt apropriāciju Labklājības ministrijas budžeta apakšprogrammā 05.37.00 "Sociālās integrācijas valsts aģentūras administrēšana un profesionālās un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšana".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Aizsardzības ministra, tieslietu ministra pienākumu izpildītāja vietā – satiksmes ministrs K.Gerhards

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!