• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre: Sveicot 2009./2010.mācību un studiju gada absolventus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2010., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212325

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunu Romas katoļu Baznīcas Rīgas arhibīskapu

Vēl šajā numurā

22.06.2010., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre: Sveicot 2009./2010.mācību un studiju gada absolventus

Godājamie absolventi! Vasaras pilnbrieda laiks un mācību vai studiju gada noslēgums vienmēr saistīts ar lielāku brieduma pakāpi jauniešu dzīvē. Bet šis gads ir īpašs, jo Jūs esat kļuvuši par absolventiem. Sveicu ar godam izturēto saspringto darba cēlienu!

Ir noiets noteikts dzīves posms, par ko iespējams just gandarījumu, jo ir pabeigta skola, iegūta profesija vai apgūts zināšanu un prasmju augstāks līmenis, kā arī ir sasniegta jauna kvalitāte personības attīstībā. Citādi nemaz nevar būt, jo ikviena izglītības pakāpe dod ne tikai jaunu profesionālu sparu, bet arī jaunu dzīves redzējumu.

Priecājoties par paveikto, vienlaikus ir svarīgi skatīties uz priekšu – lai iegūtais stabilais pamats netur uz vietas, bet liek attīstīties tālāk un atjaunotos spēkus pārbaudīt arvien sarežģītākos uzdevumos!

Lai virzīšanās uz arvien jauniem un grūtākiem mērķiem notiek gan izglītībā, gan ikviena cilvēka dzīvē! Vēlu visās jomās darboties pēc visaugstākajiem kvalitātes un ētikas standartiem, lai Jūs būtu tie svētīgie sabiedrības locekļi, kas saskata vajadzības, saprot savu atbildību un rod risinājumus!

Latviešu dzejniece Aspazija teikusi: “Ikdienā arī ir zelts, tikai atroc!” Lai ikvienam šā gada absolventam pietiek gudrības un spēka uzrakt katram savas dzīves zelta dzīslu!

Ar vislielāko cieņu,

izglītības un zinātnes ministre profesore Tatjana Koķe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!