• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties darba vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.2010., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211926

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Piedaloties ES Ārlietu padomē un Vispārējo lietu padomē

Vēl šajā numurā

16.06.2010., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties darba vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs

14.jūnijā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, atrodoties darba vizītē Vašingtonā, kopā ar Amerikas Latviešu apvienības pārstāvjiem, godinot 1941.gada 14.jūnijā izsūtīto Latvijas iedzīvotāju piemiņu, nolika ziedus pie Komunisma upuru pieminekļa. Darba vizītes turpinājumā Latvijas valdības vadītājs tikās ar ASV Aizsardzības loģistikas aģentūras (Defence Logistics Agency) direktoru, viceadmirāli Alanu Tompsonu. Viņi pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar ASV kravu nogādi uz Afganistānu, izmantojot Latvijas ostas. Ministru prezidents aicināja ASV bruņotajiem spēkiem Afganistānā paredzēto pārtiku, būvmateriālus u.c. produktus iepirkt Latvijā. Viceadmirālis A.Tompsons iecerējis šovasar ierasties Latvijā, lai apzinātu Latvijas uzņēmējus – potenciālos sadarbības partnerus.

Ministru prezidentam V.Dombrovskim bija atsevišķas tikšanās ar kompānijas “American Roll-on Roll-off Carrier” viceprezidentu Eriku Ebelingu par tranzīta iespējām caur Latvijas ostām un ar “Supreme Group USA” pārstāvjiem par Latvijas produktu iepirkšanu ASV bruņoto spēku vajadzībām.

V.Dombrovskis tikās arī ar senatoru Karlu Levinu no Mičiganas, kas ir viens no ietekmīgākajiem demokrātu senatoriem un ilgus gadus atbalstījis Latvijas un Baltijas valstu neatkarību un izaugsmi.

Latvijas valdības vadītājs uzstājās “Peterson Institute for International Economics” ar uzrunu par Latvijas ekonomiskās krīzes pārvarēšanu.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!