• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 14. jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.2010., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211921

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010. gada 17. jūnijā

Vēl šajā numurā

16.06.2010., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 14. jūnija sēdi

1. Sēdē izskatīja 15 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 16.jūnija ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 17.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010.gada 17.jūnijā pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 14.jūnija līdz 20.jūnijam.

6. Pieņēma zināšanai Albānijas Republikas parlamenta delegācijas vizītes Latvijas Republikā Austrumu-Rietumu parlamentārās prakses projekta “Parlamenta loma ES iestāšanās sarunu procesā. Progresa novērtējums un spēju vairošana – programma Albānijas parlamenta atbalstam” ietvaros programmu.

7. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas Sandras Pauras iesniegumu, kurā viņa informē, ka Saeimā nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Albānijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Nolēma konceptuāli atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ērikas Zommeres iesniegumu par Baltijas asamblejas 29.sesijas un 16. Baltijas Padomes organizēšanu 2010.gada 22.oktobrī.

9. Nolēma konceptuāli atbalstīt Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāja Dzintara Ābiķa iesniegumu par atbalstu Saeimas deputātu dalībai II Eiropas valstu parlamentāriešu spēlēs Maskavā.

10. Nolēma nodot Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijai Ministru kabineta atzinumu par Rojas novada administratīvās teritorijas robežas grozīšanu un Mērsraga novada izveidošanu.

11. Izskatīja deputāta Oskara Kastēna iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 3.jūnija sēdē.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Eglītim, delegācijas locekļiem Andrejam Klementjevam, Gunāram Laicānam, delegācijas loceklim (aizstājējam) Artim Pabrikam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Oslo (Norvēģija) no 2010.gada 5.jūlija līdz 10.jūlijam;

2) Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas vietniekam, Ukrainas-NATO Parlamentārās Padomes loceklim Dzintaram Rasnačam un delegācijas sekretārei Sandrai Paurai uz Kijevu (Ukraina) no 2010.gada 29.jūnija līdz 3.jūlijam;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, vadītājas vietniekam Jānim Reiram un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Briseli (Beļģija) no 2010.gada 17.jūnija līdz 21.jūnijam;

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam, delegācijas locekļiem Ingrīdai Circenei, Antai Rugātei, Borisam Cilevičam, Oskaram Kastēnam un delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2010.gada 19.jūnija līdz 25.jūnijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!