• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 7. jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2010., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010. gada 10. jūnijā

Vēl šajā numurā

10.06.2010., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 7. jūnija sēdi

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par likuma “Grozījumi Likumā par ostām” otrreizēju caurlūkošanu.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 10.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010.gada 10.jūnijā pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 7.jūnija līdz 13.jūnijam.

6. Pieņēma zināšanai Izraēlas Valsts parlamenta Izraēlas–Latvijas parlamentu sadarbības līgas delegācijas vizītes Latvijā programmu.

7. Pieņēma zināšanai informāciju par Baltijas un Ziemeļvalstu (NB8) parlamentu ārlietu komisiju vadītāju sanāksmi Jūrmalā 2010.gada 6.–7.jūnijā.

8. Pieņēma zināšanai deputātes Ineses Šleseres iesniegumu par vēlmi darboties deputātu grupā sadarbībai ar Izraēlas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dzintaram Rasnačam un delegācijas sekretārei Sandrai Paurai uz Helsinkiem (Somija) no 2010.gada 16.jūnija līdz 20.jūnijam;

2) Sabiedrisko attiecību biroja Preses dienesta konsultantei Lāsmai Lapinskai uz Briseli (Beļģija) no 2010.gada 7.jūnija līdz 6.jūlijam;

3) Rietumeiropas Savienības asamblejas (Eiropas drošības un aizsardzības Parlamentārās asamblejas) Latvijas delegācijas vadītājam Ainaram Baštikam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 14.jūnija līdz 18.jūnijam.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ērikas Zommeres, delegācijas vadītājas vietnieka Jāņa Reira, delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Aigara Olševska komandējumu uz Viļņu (Lietuva) no 2010.gada 2.jūnija līdz 4.jūnijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!