• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par atbildības uzņemšanos par bērnu drošību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2010., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211218

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Moldovas parlamentāriešu vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

03.06.2010., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par atbildības uzņemšanos par bērnu drošību

Saeimas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis, 1.jūnijā atzīmējot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, aicina nepalikt vienaldzīgiem un būt līdzatbildīgiem par bērnu drošību. “Šonedēļ skolēniem sākas vasaras brīvlaiks, daudzi dosies prom no pilsētas, lai pavadītu brīvdienas laukos. Vecāki nedrīkst aizmirst, ka viņu atbildība par savu bērnu drošību nemazinās arī tad, ja tie atrodas tālu prom no mājām,” norāda J.Dukšinskis.

“Pēdējo nedēļu laikā Latviju ir pāršalkušas ziņas, ka vairāki bērni ir guvuši smagas traumas vecāku un tuvinieku nolaidības dēļ. Tādēļ vasaras brīvdienās aicinu līdzcilvēkus pievērst uzmanību ne tikai savu, bet arī citu bērnu drošībai,” pauž J.Dukšinskis.

“Saeimas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisija ikdienā strādā, lai risinātu jautājumus, kas saistīti ar bērnu drošības uzlabošanu. Taču neviens likums nespēs aizsargāt mūsu bērnus, ja to nedarīsim mēs paši,” uzsver J.Dukšinskis.

Pirmoreiz Starptautiskā bērnu aizsardzības diena tika atzīmēta 1950.gadā. Kopš tā laika šī diena daudzās pasaules valstīs ir kļuvusi par tradīciju, kad visā pasaulē notiek bērniem veltīti pasākumi.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!