• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2010. gada 26. maija lēmums Nr. 1/9 "Grozījums Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2010.gada 6.janvāra lēmumā Nr.1/1 "Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2010., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zāļu valsts aģentūras dienesta informācija Nr.1-3.2/866

Par izmaiņām Latvijas Zāļu reģistrā

Vēl šajā numurā

29.05.2010., Nr. 85

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 1/9

Pieņemts: 26.05.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.1/9

Rīgā 2010.gada 26.maijā (prot. Nr.17, 9.p.)

Grozījums Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2010.gada 6.janvāra lēmumā Nr.1/1 "Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām"

Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma
47.panta pirmo un trešo daļu

1. Izdarīt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2010.gada 6.janvāra lēmumā Nr.1/1 "Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 6.nr.) šādu grozījumu:

Papildināt ar 22.1 punktu šādā redakcijā:

"22.1 Ja komersants pieprasa anulēt numerācijas lietošanas tiesības uz nacionālo publisko fiksēto telefonu tīklu numuru vai neģeogrāfisko numuru, kuru numura saglabāšanas pakalpojuma kārtībā izmanto cita komersanta publisko telefona tīklā (turpmāk – Saglabātais numurs), Regulators saskaņā ar šo noteikumu 9. un 10.punktu tās piešķir:

22.1 1. komersantam, kurš ir iesniedzis pieprasījumu par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu uz Saglabātajiem numuriem;

22.1 2. ja nav iesniegts pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu uz Saglabātajiem numuriem, tad komersantam, uz kura publiskā telefonu tīklu Saglabātais numurs ir pārvietots. Ja Saglabātie numuri ir pārvietoti uz vairāku komersantu publisko telefonu tīkliem, tad numerācijas lietošanas tiesības uz Saglabātajiem numuriem piešķir tam komersantam, uz kura publisko telefonu tīklu ir visvairāk pārvietoti Saglabātie numuri. Ja Saglabātie numuri vienādā skaitā ir pārvietoti uz vairāku komersantu publisko telefonu tīkliem, numerācijas lietošanas tiesības uz Saglabātajiem numuriem piešķir komersantam, uz kura publisko telefonu tīklu ir veikta pēdējā Saglabātā numura pārvietošana, t.i., laika ziņā nodrošināts pēdējais numura saglabāšanas pakalpojums.".

2. Lēmums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tā publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!