• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nodarbinātības valsts aģentūra: Aicinot darba devējus aktīvāk izmantot CV/Vakanču portālu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2010., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210337

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Aizsardzības ministrijas, Tieslietu ministrijas un Tiesībsarga biroja 2009.gada pārskatiem

Vēl šajā numurā

20.05.2010., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nodarbinātības valsts aģentūra: Aicinot darba devējus aktīvāk izmantot CV/Vakanču portālu

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina privātos, valsts un pašvaldību uzņēmumus un iestādes, kā arī nevalstiskās organizācijas vēl aktīvāk izmantot iespēju bez maksas publicēt darba piedāvājumus oficiālajā CV\Vakanču portālā NVA mājaslapā www.nva.gov.lv. Šā gada pirmajos četros mēnešos NVA CV\Vakanču portālā tika publicētas 4204 darba devēju vakances. Ik dienu portālu apmeklē vidēji 2600 interesentu.

NVA CV/Vakanču portāls aptver visus Latvijas reģionus un ir kļuvis par vienu no plašākajiem darba meklētāju pieteikumu (CV) un darba devēju piedāvāto brīvo darba vietu datubāzi. Vasarai tuvojoties, ievietojot portāla sezonas vakances, darba devēji varēs arī ātri atrast sev piemērotus darbiniekus uz noteiktu laiku.

Darba meklētājiem portālā tiek piedāvāta iespēja izveidot savu CV un meklēt piemērotu darbu, savukārt darba devēji ar portāla starpniecību var atrast sev nepieciešamos darbiniekus, kā arī paši publicēt savus darba piedāvājumus. Ikvienam portāla lietotājam tas ir bezmaksas pakalpojums. Turklāt CV/Vakanču portāla lietotāji ietaupa laiku, jo, lai darba devējs pieteiktu vakanci un darba meklētājs iegūtu informāciju par to, vairs nav jādodas uz NVA filiāli vai Darba informācijas kabinetu – tas ir izdarāms tiešsaistes režīmā, izmantojot vien datoru ar interneta pieslēgumu.

Darba devēji NVA CV/Vakanču portālā sev nepieciešamo darbinieku var meklēt dažādos veidos – atlasot pretendentus pēc darbības jomas, darba pieredzes, izglītības vai CV ievietošanas laika. Savukārt darba meklētāji darba piedāvājumus var aplūkot, sakārtojot tos pēc darbības jomas, konkrēta reģiona (pilsētas), vakanču publicēšanas datuma u.c.

Izstrādājot CV/Vakanču portālu, tika ņemtas vērā jaunākās interneta komunikācijas tehnoloģijas un standarti, lai lietotāju reģistrāciju un informācijas pārlūkošanu padarītu iespējami vienkāršu un ērtu. CV/Vakanču portāls ir pieejams NVA mājaslapā un darbojas jau kopš 2009.gada februāra.

Sludinājumus no NVA CV/Vakanču portāla komerciālos nolūkos pārpublicēt ir aizliegts.

NVA Informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!