• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 5. maija noteikumi Nr. 418 "Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 16.marta noteikumos Nr.268 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)" apakšpasākumam "Enerģijas ražošana no lauksaimnieciskas un mežsaimnieciskas izcelsmes biomasas""". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2010., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209830

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.254

Par robežkontroles pagaidu atjaunošanu uz iekšējām robežām

Vēl šajā numurā

14.05.2010., Nr. 76

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 418

Pieņemts: 05.05.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.418

Rīgā 2010.gada 5.maijā (prot. Nr.22 35.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 16.marta noteikumos Nr.268 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)" apakšpasākumam "Enerģijas ražošana no lauksaimnieciskas un mežsaimnieciskas izcelsmes biomasas""

Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 5.panta ceturto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2010.gada 16.marta noteikumos Nr.268 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)" apakšpasākumam "Enerģijas ražošana no lauksaimnieciskas un mežsaimnieciskas izcelsmes biomasas"" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 49.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 5.2.apakšpunktā vārdus un skaitli "šo noteikumu 5.1.apakšpunktā minētais komersants" ar vārdiem un skaitli "juridiska persona, kas ražo Līguma par Eiropas Savienības darbību I pielikumā minēto lauksaimniecības un mežsaimniecības produkciju".

2. Izteikt 21.punktu šādā redakcijā:

"21. Atbalstu apakšpasākumā apvieno ar publisko finansējumu citās atbalsta programmās vai individuālajos atbalsta projektos (tostarp ar de minimis atbalstu) attiecībā uz tiem pašiem projekta attiecināmajiem izdevumiem neatkarīgi no tā, vai publiskais finansējums ir sniegts no vietējiem, reģionālajiem, valsts vai Eiropas Savienības finanšu līdzekļiem, nepārsniedzot atbalstu apvienošanas dēļ noteikto maksimālo atbalsta intensitāti 50 procentu apmērā. Atbalsta saņēmēji, kas saņēmuši finansējumu riska kapitāla ieguldījumu veidā, saskaņā ar šiem noteikumiem pieļaujamo kopējo finansējuma summu samazina par 20 procentiem, nepārsniedzot summu, kas saņemta riska kapitāla ieguldījumu veidā. Minēto nosacījumu piemēro trīs gadus pēc riska kapitāla piešķiršanas."

3. Izteikt 36.punktu šādā redakcijā:

"36. Projektu iesniegumus, kas iesniegti Lauku atbalsta dienestā pirms šo noteikumu spēkā stāšanās dienas, administrē saskaņā ar normatīvajiem aktiem, kas bija spēkā projekta iesniegšanas dienā, piemērojot šo noteikumu 5. un 21.punktā minētās prasības tiem projektiem, par kuriem nav pieņemts lēmums par atbalsta piešķiršanu pirms šo noteikumu spēkā stāšanās dienas."

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Zemkopības ministrs J.Dūklavs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!