• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par budžeta izpildi šā gada pirmajā ceturksnī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2010., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209428

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nodokļu politikas vidēja termiņa pamatprincipiem

Vēl šajā numurā

07.05.2010., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par budžeta izpildi šā gada pirmajā ceturksnī

Saskaņā ar Valsts kases operatīvajiem datiem par valsts budžeta izpildi šā gada pirmajos četros mēnešos valsts pamatbudžeta un speciālā budžeta izdevumi pārsniedz ieņēmumus. Valsts budžeta deficīts šā gada pirmajos četros mēnešos bija 246 miljoni latu.

Valsts pamatbudžeta ieņēmumi šā gada pirmajos četros mēnešos bija 914,7 miljoni latu, savukārt izdevumi – 945,7 miljoni latu, līdz ar to izveidojies finansiālais deficīts – 31 miljons latu. Savukārt speciālā budžeta ieņēmumi bija 374,1 miljons latu, bet izdevumi – 589,1 miljons latu, līdz ar to izveidojies finansiālais deficīts – 215 miljoni latu.

Aprīlī valsts pamatbudžeta ieņēmumi bija 241,8 miljoni latu, bet izdevumi sasniedza 216,4 miljonus latu, finansiālais pārpalikums bija 25,4 miljoni latu. Valsts speciālā budžeta aprīļa ieņēmumi sasniedza 92,8 miljonus latu, izdevumi – 182,3 miljonus latu, veidojot finansiālo deficītu – 89,5 miljonus latu. Valsts budžeta deficīts aprīlī sasniedza 64,1 miljonu latu.

Oficiālie valsts budžeta izpildes rādītāji (konsolidētie valsts un pašvaldību budžetu dati) par martu tiks publiskoti 17.maijā Valsts kases interneta mājaslapā.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!