• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2010., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209406

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsoles

Vēl šajā numurā

07.05.2010., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi


Brīdinājums

Rīgas pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Zemgale”, juridiskā adrese: Eduarda Smiļģa iela 46 Rīga, uzaicina ROMĀNU MEMBO 10 dienu laikā no minētā sludinājuma publicēšanas atbrīvot nelikumīgi aizņemto istabu nr.508 Ziepju ielā 11, Rīgā. Ja minētajā termiņā dzīvojamā platība netiks atbrīvota, tiks sniegta prasība tiesā par tās piespiedu atbrīvošanu.


Paziņojums par Rīgas Ziemeļu transporta koridora 3.un 4.posma ietekmes uz vidi novērtējuma darba ziņojuma sabiedrisko apspriešanu

Šā gada 7.maijā Vides pārraudzības valsts birojā tiek iesniegts un sabiedriskai apspriešanai nodots ietekmes uz vidi novērtējuma (IVN) darba ziņojums automaģistrāles būvniecībai posmā no autoceļu A5 (Rīgas apvedceļš, Salaspils - Babīte) un A10 (Rīga - Ventspils) krustojuma līdz Daugavgrīvas ielai - Rīgas Ziemeļu transporta koridora 3. un 4. posms. 3. posms ir jaunbūvējams ceļš, kas atradīsies Rīgas pilsētas teritorijā starp Daugavgrīvas ielu un Rīgas pilsētas robežu ar Jūrmalu un Babītes pagastu. 4. posms atrodas Jūrmalas un Babītes novada teritorijās starp 3.posma galapunktu un pieslēgumu ceļam A10 pie Priedaines.

Projekta ierosinātājs - Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments, Rīgā, Amatu ielā 4, tālrunis 67105558.

Sabiedriskajai apspriešanai tiek nodots IVN darba ziņojums, ko sagatavoja SIA „Eiroprojekts” (Eksporta ielā 5, Rīgā, tālrunis 67568328), un kas ir izstrādāts pamatojoties uz Vides pārraudzības valsts biroja 2007.gada 4.jūlijā pieņemto lēmumu par IVN nepieciešamību.

Sabiedriskā apspriešana notiks no 2010. gada 7.maija līdz 7.jūnijam. Ar darba ziņojumu, tā kopsavilkumu un kartogrāfiskiem materiāliem var iepazīties darba dienās darba laikā:

- Vides pārraudzības valsts birojā Rūpniecības ielā 23, Rīgā;

- Vides valsts dienesta Lielrīgas reģionāla vides pārvaldē Rūpniecības ielā 23, Rīgā;

- Rīgas domes (Rātsnamā) telpās, Rātslaukumā 1, Rīgā;

- Jūrmalas pilsētas domes telpās Jomas ielā 1/5, Jūrmalā;

- Jūrmalas “Zemes nama” ēkas 1.stāva vestibilā, Edinburgas prospektā 75;

- Babītes novada domes telpās Centra ielā 4, Piņķos.

Materiāli ir pieejami arī internetā www.rdpad.lv; www.babite.lv; www.jurmala.lv un www.ziemelukoridors.lv.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksmes notiks:

- 2010.gada 19.maijā plkst.18 Rīgas domē (Rātsnamā) Rātslaukumā 1, Sēžu zālē;

- 2010.gada 20.maijā plkst.18 Jūrmalas pilsētas domē Jomas ielā 1/5, Lielajā zālē, 1. stāvā.

- 2010.gada 25.maijā plkst.18 Babītes vidusskolas zālē Piņķos, Jūrmalas ielā 17, Babītes pagastā.

Rakstiskus priekšlikumus par ietekmes uz vidi novērtējuma darba ziņojumu līdz 2010.gada 7. jūnijam var iesniegt personīgi vai nosūtīt pa pastu Vides pārraudzības valsts birojam Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045, tālrunis 67321173, fakss 67321049, http://www.vpvb.gov.lv , kā arī iepriekš minētajās materiālu izvietošanas vietās.


Līdzjūtība

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Jānim Jakubovičam un piederīgajiem, tēvu mūžībā aizvadot.

Latvijas Republikas Veselības ministrija

 

Līdzjūtība

Izsakām visdziļāko līdzjūtību VSIA „Straupes psihoneiroloģiskā slimnīca” valdes priekšsēdētājam Pēterim Kuprēvičam un piederīgajiem, māti mūžībā aizvadot.

Latvijas Republikas Veselības ministrija

 

Paziņojums par A kategorijas piesārņojošās darbības iesniegumu atļaujas saņemšanai


A/S „Olainfarm” paziņo par A kategorijas piesārņojošās darbības iesnieguma sabiedrisko apspriešanu atļaujas saņemšanai farmaceitisko vielu ražošanai, izmantojot ķīmiskus procesus, Rūpnīcu ielā 5, Olainē jau notiekošai darbībai sakarā ar esošās atļaujas termiņa beigām. Iekārtas īpašnieks un operators ir a/s „Olainfarm”. Par a/s „Olainfarm” darbību var iepazīties mājas lapā: www.olainfarm.lv. Iesniegums pieņemts VVD Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē 2010.gada 30.aprīlī. Iesnieguma kopsavilkumu var saņemt vai ar iesniegumu un pievienotajiem dokumentiem var iepazīties a/s „Olainfarm” Vides aizsardzības daļā darba dienās no plkst. 9 līdz 12 (tālr.67013784), VVD Lielrīgas reģionālajā pārvaldē (tālr.67084278) vai Olaines novada domē (tālr.67146017). Sabiedriskā apspriešana notiks Rūpnīcu ielā 5, Olainē a/s ”Olainfarm” administrācijas telpās 2010.gada 19.maijā plkst. 10.

Par A kategorijas piesārņojošās darbības atļaujas izsniegšanu atbildīga ir VVD Lielrīgas reģionālā vides pārvalde Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045. Rakstiskus priekšlikumus par atļaujas izsniegšanu var iesniegt VVD Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē līdz 2010.gada 16.jūnijam.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!