• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizvadot 4.maiju – Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienu Valsts prezidents: Paldies par svētkiem!. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2010., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209344

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadiena

Vēl šajā numurā

06.05.2010., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizvadot 4.maiju – Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienu

Valsts prezidents: Paldies par svētkiem!

Valsts prezidents Valdis Zatlers no sirds pateicas visiem Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas divdesmitgades svētku dalībniekiem, rīkotājiem un atbalstītājiem Rīgā un Latvijas novados, kas aktīvi veidoja valsts svētku programmu un tajā piedalījās.

Lielu pateicību Valsts prezidents izsaka Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20.gadadienas goda komitejai un rīcības komitejai, visu Latvijas pašvaldību, īpaši Rīgas domes, atbildīgajiem, kā arī Latvijas Televīzijai par īpašas svētku noskaņas radīšanu televīzijas skatītājiem visu svētku dienu laikā.

“Man ir patiess prieks, ka mums visiem kopā izdevās radīt sirsnīgu svētku gaisotni un savās atmiņās atsaukt Latvijai izšķirošos notikumus pirms 20 gadiem. Ceru, ka šie svētki radīja līdzpārdzīvojumu jauniešos, kuri pirms 20 gadiem nebija klāt brīdī, kad Latvijas tauta bija emocionāli vienota un ticēja savam spēkam veidot tādu valsti, kādu mēs paši bijām izsapņojuši. Iedvesmojoties no svētku pozitīvajām emocijām, aicinu ikvienu Latvijas iedzīvotāju izdarīt vismaz vienu labu darbu un izsapņot savu sapni Latvijas un tās brīvības vārdā,” norāda Valsts prezidents.

Divdesmitgades svētku pasākumi 3. un 4.maijā risinājās visā valstī. Svinības Latvijas reģionos 3.maijā atspoguļoja Latvijas Televīzija, kas īpašu Latvijas neatkarības divdesmitgadei veltītu programmu translēja jau no 1.maija. Pirmssvētku un svētku laikā iedzīvotājiem bija iespēja apskatīt tematiskās izstādes, skolēni varēja piedalīties konkursos un mācību stundās par 1990.gada 4.maija nozīmi Latvijas vēsturē.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!