• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar ASV vēstnieci Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2010., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209337

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES lauksaimniecības komisāra darba vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

06.05.2010., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar ASV vēstnieci Latvijā

30.aprīlī ārlietu ministrs Aivis Ronis tikās ar ASV ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijā Džūditu Gārberi, kura apsveica ministru ar stāšanos amatā.

Ārlietu ministrs pauda gandarījumu par Latvijas un ASV konsekvento partnerību un informēja vēstnieci par plānotajām ārpolitiskajām prioritātēm līdz jaunās Saeimas ievēlēšanai.

Puses pārrunāja divpusējo vizīšu apmaiņu starp Latviju un ASV tuvākajos mēnešos, kā arī sadarbību Starptautisko Atbalsta spēku misijā (ISAF) Afganistānā, Latvijas nemilitāro kravu tranzītu uz Afganistānu, kur Latvija ir apliecinājusi sevi kā konkurētspējīgu maršrutu gan loģistikas un infrastruktūras, gan piegādes laika ziņā. ASV vēstniece Dž.Gārbere ārlietu ministram pauda savu augsto novērtējumu par Latvijas Republikas militāro un civilo ieguldījumu operācijā Afganistānā.

Ārlietu ministrs un ASV vēstniece Dž.Gārbere pārrunāja A.Roņa personīgo ieguldījumu eksperta statusā NATO jaunās Stratēģiskās koncepcijas ekspertu darba grupā, kā arī gaidāmo NATO Parlamentāro asambleju Rīgā 28.maijā–1.jūnijā un Afganistānas prezidenta Hamida Karzaja vizīti Latvijā.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!