• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Pateicībā finanšu nozares pārstāvjiem par darbu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2010., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209325

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrija: Par izmaiņām valsts pabalstos pēc 2.maija dzimušo bērnu vecākiem

Vēl šajā numurā

06.05.2010., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Pateicībā finanšu nozares pārstāvjiem par darbu

Par godu Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pieņemšanas 20.gadadienai Finanšu ministrijā tika pasniegti Ministru prezidenta Pateicības raksti un Finanšu ministrijas apbalvojumi – Goda zīmes, Goda raksti, Atzinības raksti un Pateicības. Tos saņēma Finanšu ministrijas un tās padotībā esošo institūciju pārstāvji no Valsts kases, Valsts ieņēmumu dienesta, Iepirkumu uzraudzības biroja, Centrālas finanšu un līgumu aģentūras, Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas un Latvijas Hipotēku un zemes bankas.

“Divdesmit gadi kopš Latvijas Neatkarības deklarācijas pieņemšanas ir labs iemesls, lai apstātos ikdienas steigā un izvērtētu, kas šajā laikā ir sasniegts, kas ir paveikts un kas nav izdevies tik labi, kā cerēts. Izvērtēt var gan visus divdesmit gadus kopumā, gan arī pēdējos divus gadus, kas Latvijai bijuši īpaši saspringti,” teica Finanšu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis. “Cerot, ka pavasara sajūta ir pienākusi ne tikai dabā, bet arī Latvijas tautsaimniecībā, svētku priekšvakarā mēs pasakām paldies tiem Finanšu ministrijas un padotības iestāžu cilvēkiem, kas valstij grūtajā laikā ir pašaizliedzīgi strādājuši, lai stabilizētu situāciju un mūsu dzīves kļūtu gaišākas.”

Pateicības tika izteiktas ne tikai par ilggadēju un godprātīgu darbu Finanšu ministrijas sistēmā, bet arī par ieguldījumu un sasniegumiem pēdējā laikā, kā arī par īpašiem darba rezultātiem, piemēram, lielas narkotiku kravas aizturēšanu.

Ministru prezidenta Pateicības saņēma septiņi Finanšu ministrijas (FM) un tās padotības iestāžu darbinieki, FM Goda zīmes saņēma divi ministrijas darbinieki. Par godprātīgu un pašaizliedzīgu darbu FM Goda rakstus saņēma 26 Finanšu ministrijas un tās padotības institūciju darbinieki, FM Atzinības rakstus saņēma 16 ministrijas un padotības institūciju darbinieki, FM Pateicības saņēma 13 ministrijas un padotības institūciju darbinieki.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!