• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par radioprogrammu "Balss". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.1997., Nr. 223 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209231

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dzejas jaunības un nemirstības zemē

Vēl šajā numurā

10.09.1997., Nr. 223

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Nacionālā radio un televīzijas padome

Veids: informācija

Pieņemts: 01.09.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālā Radio un televīzijas padomes informācija

1997.gada 1.septembrī

Par radioprogrammu “Balss”

Nacionālā Radio un televīzijas padome informē, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai komercradio programmas izplatīšanai 87,5 — 108 MHz UIV diapazonā Bauskā pieteicies viens pretendents — Jāņa Pīleņģa dibinātā Rundāles pagasta ražošanas komercfirma SIA KATE.

Firmas adrese — Bauskas rajona Rundāles pagasta “Zelmeņos” dz.12, LV–3921.

Paredzētais radio nosaukums: radioprogramma “BALSS”. Radiostaciju izvietos Bauskas pilsētas centrā. Paredzēts raidīt 24 stundas diennaktī. Programma tiks adresēta Bauskas pilsētas un tās apkārtnes iedzīvotājiem, galveno akcentu liekot uz šī rajona aktuāliem sabiedriskās, saimnieciskās un kultūras dzīves jautājumiem.

25 procenti no kopējā programmas laika būs par Bauskas pilsētas aktualitātēm, informatīvās programmas atspoguļos pilsētas sabiedriskās dzīves norises. Sadarbojoties ar pilsētas pašvaldību, paredzēts veidot pārrunu raidījumus, kur dažādu pašvaldības struktūrvienību vadītāji skaidros jautājumus, kas interesē iedzīvotājus. Šīs pārraides iecerēts sagatavot, sadarbojoties ar laikrakstu “Bauskas Dzīve” un “Atspulgs” redakcijām.

Vēl 25 procentus no kopējā laika atvēlēs jautājumiem, kuri interesē novada zemniekus: agrometeoroloģiskajām ziņām, lauksaimniecības produkcijas cenām, lauksaimniecības finansu problēmām, arī Bauskas novadam kā valsts robežrajonam, informējot par stāvokli muitas punktos, par tranzītkustību un citiem specifiskiem jautājumiem.

40 procenti no programmas būs izklaidējoša satura muzikāli raidījumi, no tiem vismaz pusi atvēlēs latviešu izpildītāju mūzikai.

10 procenti raidlaika paredzēti reklāmai un sludinājumiem.

Visu programmu iecerēts veidot latviešu valodā, izņemot īso ziņu pusstundu, kura būs adresēta Lietuvas pierobežas iedzīvotājiem un tranzītautomašīnu vadītājiem.

Finansiālais nodrošinājums paredzēts no SIA KATE ienākumiem. Šīs firmas reģistrētais statūtkapitāls — 15 250 lati, bet kompānijas gada apgrozījums vairākkārt pārsniedzot minēto summu.

Koncepciju publicēšanai sagatavoja A.Berķis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!