• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Labklājības ministrs: Par sadarbību ar Austriju darba tirgus jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2010., Nr. 69 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209130

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latviju Komisijā zinātnes un tehnoloģijas attīstībai

Vēl šajā numurā

30.04.2010., Nr. 69

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrs: Par sadarbību ar Austriju darba tirgus jomā

Lai veicinātu Latvijas un Austrijas Federatīvās Republikas darba tirgu attīstību, labklājības ministrs Uldis Augulis 27.aprīlī Vīnē (Austrija) ar Austrijas Federatīvās Republikas Darba, sociālo un patērētāju aizsardzības lietu ministru Rūdolfu Hundstorferu parakstīja vienošanos par sadarbību darba tirgus jomā.

“Labai valstu sadarbībai darba tirgus un darba attiecību jomā ir liela nozīme. Informācijas apmaiņa par darba tirgus politikas izstrādēm, pieredze, ieviešot nodarbinātības veicināšanas pasākumus un veicot analīzi darba tirgus jomā, apliecina Latvijas interesi būt par uzticamu partneri sakārtotā darba tirgū,” atzīst labklājības ministrs U.Augulis.

Vienošanās paredz abu valstu sadarbību informācijas un pieredzes apmaiņā par darba tirgus politiku, darba tiesiskajām attiecībām, lēmumu pieņemšanas procesiem šajā jomā, darba aizsardzības normatīvo regulējumu, institucionālo struktūru pakalpojumiem valstu nacionālā, reģionālā un vietējā līmenī. Tāpat paredzēts līdzdarboties Eiropas un citu starptautisku programmu ietvaros. Galvenokārt sadarbība notiks, apmainoties ar informatīviem materiāliem, dokumentiem un publikācijām, organizējot seminārus un darba grupas, ekspertu savstarpējas konsultācijas un konferences, kas notiks abās valstīs. Turklāt plānota abu pušu iestāžu darbinieku, kas atbild par saistītiem jautājumiem, apmācība.

Vienošanās starp abām valstīm noslēgta uz diviem gadiem – līdz 2012.gada 31.decembrim.

Labklājības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!