• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par aizdevumu apgrozāmo līdzekļu iegādei lauksaimniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2010., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrija: Par Darba aizsardzības likuma grozījumu spēkā stāšanos

Vēl šajā numurā

29.04.2010., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par aizdevumu apgrozāmo līdzekļu iegādei lauksaimniekiem

26.aprīlī pēc saskaņojuma ar starptautiskajiem aizdevējiem finanšu ministrs Einars Repše ir parakstījis aizdevumu līgumu valsts akciju sabiedrībai “Latvijas Hipotēku un zemes banka” (Hipotēku banka) desmit miljonu latu apmērā, kas tiks novirzīti Latvijas lauksaimniekiem apgrozāmo līdzekļu iegādei lauksaimniecības produkcijas ražošanai.

Aizdevumi tiks izsniegti līdz 2010.gada 31.decembrim.

Latvijas lauksaimniekiem tiks piešķirts aizdevums saskaņā ar Zemkopības ministrijas izstrādātajiem noteikumiem, pēc kuriem tiks izsniegts valsts atbalsts apgrozāmo līdzekļu iegādei lauksaimniecības produkcijas ražošanai. Aizņēmums būs jāatmaksā Hipotēku bankai gada laikā, bet ne vēlāk kā līdz 2011.gada 31.decembrim. Vienam lauksaimniecības produktu ražošanas uzņēmumam (saimnieciskās darbības veicējam), atzītai lauksaimniecības pakalpojumu sabiedrībai un augļu un dārzeņu ražotāju grupām pieejamā aizdevuma summa būs no 5 līdz 700 tūkstošiem latu.

Līgums stājas spēkā pēc Ministru kabineta (MK) noteikumu “Kārtība, kādā piešķir valsts atbalstu apgrozāmo līdzekļu iegādei lauksaimniecības produkcijas ražošanai” pieņemšanas. Noteikumi tika apstiprināti 27.aprīļa MK sēdē.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!