• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 22. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2010., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208970

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 26. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

29.04.2010., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 22. aprīļa sēdi

1. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka deputāts Mareks Segliņš iekļauts Juridiskās komisijas apakš­komisijas darbam ar Tiesu iekārtas likumu sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Tautas partijas frakcijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka no 2010.gada 22.aprīļa deputāts Jānis Lagzdiņš nav Tautas partijas frakcijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

3. Nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par Moldovas parlamenta Ārlietu un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja vizīti Latvijā.

4. Nolēma konceptuāli atbalstīt Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja Māra Kučinska iesniegumu par Nacionālās drošības komisijas un Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas locekļu darba vizīti Lietuvas Seimā.

5. Nolēma konceptuāli atbalstīt Austrumu–Rietumu parlamentārās prakses projekta direktores Džillas Adleres (Jill Adler) iesniegumu par Albānijas parlamenta delegācijas darba vizīti Saeimā.

6. Pieņēma lēmumu par pilnvarojuma atsaukšanu Jurim Lisovskim un par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja vecākajai padomniecei Līvijai Millerei pārstāvēt Latvijas Republikas Saeimu kā cietušo kriminālprocesā Nr.11510500109.

7. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 22.aprīļa sēdē.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Starpparlamentu attiecību biroja vadītājai Sandrai Paurai uz Tallinu (Igaunija) 2010.gada 28. un 29.aprīlī;

2) Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Eglītim, delegācijas loceklim Gunāram Laicānam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Almati (Kazahstāna) no 2010.gada 13.maija līdz 16.maijam;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram uz Sanktpēterburgu (Krievija) no 2010.gada 25.aprīļa līdz 27.aprīlim.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Rietumeiropas Savienības asamblejas (Eiropas drošības un aizsardzības Parlamentārās asamblejas) Latvijas delegācijas vadītāja Ainara Baštika un delegācijas sekretāra Igora Aizstrauta komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 18.aprīļa līdz 20.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!