• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ziedojumiem projektam "Paēdušai Latvijai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2010., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208798

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par brigādes ģenerāļa Raimonda Graubes apstiprināšanu Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku komandiera amatā

Vēl šajā numurā

27.04.2010., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ziedojumiem projektam “Paēdušai Latvijai”

22.aprīlī Saeimas deputātu un darbinieku sarūpētie ziedojumi tika nodoti projekta “Paēdušai Latvijai” idejas autorei Rūtai Dimantai. Kopumā tika sarūpēti apmēram 600 kilogrami dažādu pārtikas produktu.

“Esmu pārliecināts, ka sarūpētie ziedojumi nonāks pie cilvēkiem, kuriem tie visvairāk nepieciešami,” uzsvēra Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze. “Šī nav pirmā reize, kad parlaments iesaistās labdarības akcijās, tādējādi atbalstot līdzcilvēkus, kuriem šajā brīdī klājas īpaši grūti. Šoreiz dalība akcijā vizualizējusies iespaidīgā pienesumā.” Lielu paldies G.Daudze teica organizācijai “Ziedot.lv”, kuri palīdz satikties cilvēkiem, kas ir gatavi palīdzēt un kuriem palīdzība nepieciešama.

“Ziedot.lv” valdes priekšsēdētāja Rūta Dimanta sirsnīgi pateicās par sarūpētajām veltēm un informēja, ka pārtika jau šonedēļ nonāks pie ģimenēm ar bērniem, kuras krīzes ietekmē ir palikušas bez iztikas līdzekļiem. “Šobrīd daudzi cilvēki nevar atrast darbu un ne jau tāpēc, ka būtu slinki vai to negribētu. Tas ir simboliski, ka arī Saeimas deputāti un darbinieki ir gatavi atsaukties šādām iniciatīvām,” sacīja R.Dimanta.

Pārtikas pakas sarūpēja Saeimas deputāti no Tautas partijas frakcijas, Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas, partijas “Jaunais laiks” frakcijas, Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas ceļš” frakcijas, partijas “Pilsoniskā savienība” frakcijas, kā arī parlamenta darbinieki.

Ziedojumā ir iekļauti putraimi, rīsi, griķi, auzu pārslas, pelēkie zirņi, makaroni, milti, eļļa. Tāpat ģimenes saņems tēju un kafiju, medu un ievārījumu, cukuru un citus pārtikas produktus.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!