• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 13. aprīļa noteikumi Nr. 355 "Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 24.marta noteikumos Nr.265 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.1.2.1.1.apakšaktivitāti "Augstākās izglītības iestāžu telpu un iekārtu modernizēšana studiju programmu kvalitātes uzlabošanai, tajā skaitā nodrošinot izglītības programmu apgūšanas iespējas arī personām ar funkcionāliem traucējumiem""". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2010., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208445

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.216

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

Vēl šajā numurā

22.04.2010., Nr. 64

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 355

Pieņemts: 13.04.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.355

Rīgā 2010.gada 13.aprīlī (prot. Nr.19 2.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 24.marta noteikumos Nr.265 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.1.2.1.1.apakšaktivitāti "Augstākās izglītības iestāžu telpu un iekārtu modernizēšana studiju programmu kvalitātes uzlabošanai, tajā skaitā nodrošinot izglītības programmu apgūšanas iespējas arī personām ar funkcionāliem traucējumiem""

Izdoti saskaņā ar Eiropas Savienības struktūrfondu un
Kohēzijas fonda vadības likuma 18.panta 10.punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2009.gada 24.marta noteikumos Nr.265 "Noteikumi par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.1.2.1.1.apakšaktivitāti "Augstākās izglītības iestāžu telpu un iekārtu modernizēšana studiju programmu kvalitātes uzlabošanai, tajā skaitā nodrošinot izglītības programmu apgūšanas iespējas arī personām ar funkcionāliem traucējumiem"" (Latvijas Vēstnesis, 2009, 55., 72., 107.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 4.punktu šādā redakcijā:

"4. Apakšaktivitāti finansē no Eiropas Reģionālās attīstības fonda, valsts budžeta un privātiem līdzekļiem. Kopējais ierobežotās atlases ietvaros pieejamais finansējums ir 100 646 751 lats, tajā skaitā Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums – 85 549 738 lati, nacionālais publiskais līdzfinansējums – 7 374 785 lati, ko veido Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu līdzfinansēšanai paredzētais valsts budžeta finansējums, un privātais līdzfinansējums – 7 722 228 lati, ko var veidot jebkuri finansējuma saņēmēja rīcībā esošie līdzekļi, tajā skaitā kredītresursi, Eiropas Savienības struktūrfondu projektu līdzfinansēšanai izsniegtais valsts aizdevums un citi valsts budžeta līdzekļi, kas nav Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu līdzfinansēšanai paredzētais valsts budžeta finansējums."

2. Izteikt 7.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

"7.2. atbilstoši finansējuma saņēmēja juridiskajam statusam slēdz ar to vienošanos vai līgumu par projekta īstenošanu. Ja projekta ietvaros ir plānots veikt ieguldījumus infrastruktūras objektā, kas ir valsts vai privātpersonas dibinātas augstskolas lietojumā, tiek slēgta trīspusēja vienošanās vai līgums par projekta īstenošanu, iekļaujot arī infrastruktūras objekta īpašnieku;".

3. Izteikt 21.punktu šādā redakcijā:

"21. Sadarbības iestāde, ja tai ir pieejami finanšu resursi pēc vienošanās vai līguma par projekta īstenošanu noslēgšanas, pārskaita finansējuma saņēmējam, kas nav valsts budžeta iestāde, avansa maksājumu vienošanās dokumentā vai līgumā par projekta īstenošanu noteiktajos termiņos un kārtībā ne vairāk kā 50 procentu apmērā no projektam paredzētā Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējuma un – ja projektā tas ir paredzēts – valsts budžeta finansējuma apmēra."

4. Izteikt 31.punktu šādā redakcijā:

"31. Apakšaktivitātes ietvaros iesniegto projektu iesniegumu vērtēšanu nodrošina vērtēšanas komisija. Vērtēšanas komisijas sastāvā iekļauj Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvjus. Vērtēšanas komisijas sastāvā var iekļaut arī Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Zemkopības ministrijas, Kultūras ministrijas un Veselības ministrijas pārstāvjus."

5. Izteikt 38.17.apakšpunktu šādā redakcijā:

"38.17. infrastruktūra, kurā paredzēts veikt Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļu ieguldījumu:

38.17.1. ir projekta iesniedzēja valdījumā vai lietojumā – ja projekta iesniedzējs ir valsts iestāde;

38.17.2. ir projekta iesniedzēja īpašumā vai valdījumā, vai, ja infrastruktūra ir valsts vai pašvaldības manta, lietojumā uz termiņu, kas nav īsāks par pieciem gadiem pēc projekta īstenošanas pabeigšanas, un ir ierakstīta zemesgrāmatā – ja projekta iesniedzējs ir valsts dibināta augstskola;

38.17.3. ir projekta iesniedzēja īpašumā vai, ja infrastruktūra ir valsts vai pašvaldības manta, lietojumā uz termiņu, kas nav īsāks par pieciem gadiem pēc projekta īstenošanas pabeigšanas, un ir ierakstīta zemesgrāmatā – ja projekta iesniedzējs ir privātpersonu dibināta augstskola."

6. Svītrot 49.punkta otro teikumu.

7. Aizstāt 52.punktā vārdu "divas" ar vārdiem "tā iesniegtās".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Izglītības un zinātnes ministre T.Koķe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!