• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Par NATO kravu tranzītu caur Latviju uz Afganistānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2010., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208384

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

21.04.2010., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Par NATO kravu tranzītu caur Latviju uz Afganistānu

15.aprīlī aizsardzības ministrs Imants Lieģis tikās ar loģistikas uzņēmumu “DSV Air&Sea” un “DAMCO Latvia” pārstāvjiem, lai apspriestu šo uzņēmumu nodrošināto NATO nemilitāro kravu tranzītu caur Latviju.

Sarunu laikā tika apspriesti vairāki ar nemilitāro kravu transportu saistīti aspekti, tostarp tranzīta norises gaita un priekšlikumi tā turpmākai sekmīgai norisei.

“Esmu gandarīts, ka aizsardzības nozare, aktīvi veicinot NATO dalībvalstu kravu tranzītu caur Latviju, dod savu nozīmīgu ieguldījumu valsts ekonomikas stimulēšanā,” tikšanās laikā norādīja I.Lieģis.

Februāra sākumā tika nokārtotas visas tehniskās formalitātes, lai Latvija kļūtu par galveno valsti NATO nemilitāro kravu tranzītā uz Afganistānu. Šobrīd caur Rīgas ostu nemilitārās kravas uz Afganistānu transportē ASV. Interesi par Latvijas piedāvāto pakalpojumu izteikušas arī citas NATO dalībvalstis, tostarp Lielbritānija.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!