• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts robežsardze: Par robežkontroles atjaunošanu uz Igaunijas iekšējām robežām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2010., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208215

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra: Par bezdarbnieka pabalstu skaitļos un tā tendencēm 2010.gadā

Vēl šajā numurā

16.04.2010., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts robežsardze: Par robežkontroles atjaunošanu uz Igaunijas iekšējām robežām

Lai nodrošinātu maksimālu drošību NATO dalībvalstu ārlietu ministru sanāksmes laikā, kas notiks 22. un 23.aprīlī, no 17. līdz 23.aprīlim Igaunijas Republika atjaunos robežkontroli uz iekšējām robežām.

Robežkontroles atjaunošana skar arī Latvijas un Igaunijas sauszemes robežu, kā arī ostas un lidostas un visas personas, kuras ieceļo Igaunijā, tajā skaitā arī Šengenas dalībvalstu pilsoņus. Robežkontroles atjaunošana Igaunijā neradīs papildu prasības robežu šķērsojošām personām, bet tās laikā valsts drošības apsvērumu dēļ tiks ierobežota valsts robežas šķērsošana.

Šajā laikā būs slēgti vairāki autoceļi un nedarbosies vairāki robežkontroles punkti gan gājējiem, gan transportam. Visa personu un transportlīdzekļu plūsma tiks novirzīta uz atjaunotajiem robežkontroles punktiem. Šo noteikumu izņēmums ir pierobežas iedzīvotāji, kuriem nav citas izejas no saviem īpašumiem.

Atjaunotās robežkontroles laikā Latvijas un Igaunijas robežu varēs šķērsot Veclaicenē, Apē, Ipiķos, Ramatā, Iklā, Ainažos un Valka–Valga robežkontroles punktā. Valsts robežsardze iesaka pēc iespējas šajā laikā neplānot ceļojumus uz Igauniju, kā arī pirms došanās uz kaimiņvalsti pārliecināties par ceļošanas dokumenta klātbūtni.

Valsts robežsardzes Galvenā pārvalde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!