• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pieteikšanos zivju pavairošanas atbalstam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2010., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207765

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par atbalstu lauku saimniecību modernizācijai

Vēl šajā numurā

08.04.2010., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pieteikšanos zivju pavairošanas atbalstam

No 1.aprīļa līdz 30.aprīlim Lauku atbalsta dienests (LAD) pieņem projektu iesniegumus Zivju fonda pasākuma “Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā” pirmajā kārtā.

Kopējais kārtai pieejamais atbalsta apmērs ir 43 333 lati.

Projektu iesniegumi gatavojami saskaņā ar 2010.gada 2.marta Ministru kabineta (MK) noteikumiem Nr.215 “Noteikumi par valsts atbalsta piešķiršanu zivsaimniecības attīstībai no Zivju fonda finanšu līdzekļiem”. Pasākuma atbalstam var pieteikties valsts iestādes, pašvaldības vai citas atvasinātas publiskas personas.

Lai pasākumam pieteiktie projekti nedublētu jau plānotās no valsts budžeta finansētās zivju ielaišanas ūdenskrātuvēs, jāņem vērā valsts noteiktais plāns zivju mazuļu ielaišanai dabiskās ūdenstilpēs. Tāpēc, sagatavojot projektu, lūdzam iepazīties ar Zemkopības ministrijas (ZM) interneta mājaslapas www.zm.gov.lv sadaļas “Zivsaimniecība” apakšsadaļā “Akvakultūra” ievietoto dokumentu “Plāns zivju mazuļu ielaišanai dabiskās ūdenstilpēs Zivju resursu atražošanas valsts programmas izpildei 2010.gadā no Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta audzētavām”. Dokumentā norādītas tās ūdenskrātuves, kurās plānots ielaist zivju mazuļus valsts programmas ietvaros.

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību atrodama LAD interneta mājaslapas www.lad.gov.lv  sadaļā “Valsts atbalsts” / “Zivju fonds”.

Projekta iesniegumu jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā Rīgā, Republikas laukumā 2, 8.stāvā, 820.kabinetā, tālrunis informācijai – 67027687.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!