• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 25. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2010., Nr. 51/52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207432

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 29. marta sēdi

Vēl šajā numurā

31.03.2010., Nr. 51/52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 25. marta sēdi

1. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājas Ingrīdas Circenes iesniegumu par to, ka deputāte Inguna Rībena iekļauta Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai un nodeva Saeimas Kancelejai Tautas partijas frakcijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka no 2010.gada 19.marta deputāte Aija Barča nav Tautas partijas frakcijas sastāvā.

3. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa iesniegumu par darba pusdienu organizēšanu.

4. Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai Augstākās tiesas priekšsēdētāja Ivara Bičkoviča iesniegumu par Latvijas Republikas ģenerālprokurora amata kandidāta izvirzīšanu.

5. Prezidijs nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai un Eiropas lietu komisijai Ministru kabineta informatīvo ziņojumu “Par laika periodā no 2009.gada 1.augusta līdz 2010.gada 31.janvārim paveiktajiem un nākošajā atskaites periodā plānotajiem uzdevumiem Eiropas vienotās valūtas ieviešanai Latvijā”.

6. Nolēma konceptuāli atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai 4.maija Deklarācijas kluba prezidenta Jura Karlsona iesniegumu par transportu uz Igaunijas nacionālā statusa atjaunošanas 20.gadadienas pasākumiem Igaunijas Republikas Rīgikogu Tallinā.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!