• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.2010., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207005

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

24.03.2010., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Ar Nacionālo bruņoto spēku komandiera 2010.gada 29.janvāra noteikumiem nr.2 ir apstiprināts Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Speciālo uzdevumu vienības (SUV) komandiera apbalvojums, trīspakāpju Goda zīme „Par nopelniem”.

Goda zīme ir NBS SUV komandiera apbalvojums. Goda zīmi „Par nopelniem” piešķir NBS SUV karavīriem, citu valstu militārpersonām, kā arī civilpersonām par teicamu dienestu Speciālo uzdevumu vienībā vai nozīmīgu ieguldījumu SUV attīstībā.

NBS SUV komandiera apbalvojumam Goda zīmei „Par nopelniem” pamatā ir apaļā senlatviešu vairoga miniatūra, izmērs 39 mm diametrā, kopējais biezums 8 mm, vairoga izliekums 5 mm. Vairogs ir zelta krāsā ar sudraba krāsas pinumu pa vairoga ārējo malu un sudraba krāsas vairoga centru. Vairogu šķērso divi krusteniski zobeni, I pakāpei zelta krāsā, II pakāpei sudraba krāsā, III pakāpei bronzas krāsā.

Goda zīmes „Par nopelniem” trešo pakāpi piešķir par izrādīto iniciatīvu, pašaizliedzību un godprātību veicot dienesta pienākumus vai ieguldījumu SUV attīstībā.

Goda zīmes „Par nopelniem” otro pakāpi piešķir par priekšzīmīgu dienesta pienākumu izpildi un nozīmīgu ieguldījumu vienības kaujas gatavības uzturēšanā un attīstībā.

Goda zīmes „Par nopelniem” pirmo pakāpi piešķir par varonīgu un drošsirdīgu rīcību kaujas uzdevumu izpildes laikā vai izcilu kaujas uzdevumu plānošanu un apakšvienību vadību kaujā.

Goda zīmes lentas pamatkrāsa ir tumši zila. Goda zīmes III pakāpei lentu, pa vidu, visā tās garumā šķērso viena sudraba josla (5 mm plata). Goda zīmes II pakāpei lentu visā tās garumā šķērso divas sudraba joslas (5 mm platas), starp joslām 5 mm plata atstarpe. Goda zīmes I pakāpei lentu visā tās garumā šķērso zelta krāsas josla (9 mm plata), kuru ieskauj divas sudraba joslas (3 mm platas).

NBS SUV komandiera apbalvojuma Goda zīmes „Par nopelniem” pasūtīšanas tiesības izgatavošanai ir tikai NBS SUV komandierim.


Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde paziņo, ka 2010.gada 17.februārī Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas administrācijas direktors ir izdevis rīkojumu nr.103 par likvidētās SIA ,,Ronja”, reģ.nr.40003140379, nodokļu parādu un ar tiem saistītās nokavējuma naudas un soda naudas dzēšanu.



 

SIA „Standartizācijas, akreditācijas un metroloģijas centrs” dienesta informācija nr. 01-05/
Rīgā 2010.gada 15.martā

Par piemērojamiem standartiem

SIA „Standartizācijas, akreditācijas un metroloģijas centrs” paziņo, ka piemērojamo standartu saraksts Ministru kabineta 2003.gada 25.jūnija noteikumu Nr.336 “Noteikumi par sprādzienbīstamā vidē lietojamām iekārtām un aizsargsistēmām” prasību izpildei ir publicēts Standartizācijas biroja mājas lapā internetā: www.lvs.lv.

Valdes priekšsēdētājs V.Zvejs


 

Lūgums atsaukties

Sakarā ar pilsoņa IVANA ISAJEVA, dzim.1955.11.06., miris 2010.16.03., nāvi Rīgas pilsētas pašvaldība lūdz viņa piederīgos pieteikties pa tel. 67367062.

10 dienas pēc publikācijas nelaiķi nodos kremācijai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!