• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 8. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.2010., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206710

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2010. gada 11. marta ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

18.03.2010., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 8. marta sēdi

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par likuma “Grozījumi Imigrācijas likumā” otrreizēju caurlūkošanu.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 18.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 15.marta līdz 21.martam.

5. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai, kā arī Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijai Britu padomes pārstāvniecības vadītājas Latvijā Daces Melbārdes iesniegumu, kurā izteikts piedāvājums deputātiem noskatīties filmu “The Age of Stupid” (“Muļķu laikmets”) par klimata izmaiņām.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par tiesneses Dzintras Baltas atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Rīgas rajona zemesgrāmatu nodaļas tiesneša Daiņa Šaicāna apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Ievas Zabarovskas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Daugavpils zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Tatjanas Ivanovas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

10. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Balvu rajona tiesas tiesneses Simonas Gmirekas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Mareka Segliņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneses Sanitas Ozolas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

12. Pieņēma lēmumu par Saeimas štatu sarakstu 2010.gadam.

13. Pieņēma lēmumu par Saeimas Kancelejas un citu Saeimas struktūrvienību darbinieku atlīdzības noteikumu apstiprināšanu.

14. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Silvai Bendrātei un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Stokholmu (Zviedrija) 2010.gada 7. un 8.aprīlī;

2) Eiropas lietu komisijas konsultantei Lilijai Stelpei uz Briseli (Beļģija) 2010.gada 16. un 17.martā.

15. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas locekļa Arta Pabrika komandējumu uz Tadžikistānas Republiku no 2010.gada 14.janvāra līdz 22.martam.

16. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas locekles Janīnas Kursītes–Pakules komandējumu uz Luksemburgu no 2010.gada 18.marta līdz 23.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!