• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministre: Par "ātrās palīdzības" rīkoto iepirkumu procedūru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2010., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206677

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

17.03.2010., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministre: Par “ātrās palīdzības” rīkoto iepirkumu procedūru

“Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta rīkotā iepirkumu procedūra, lai arī turpmāk Rīgā, Rīgas rajonā un Tukumā nodrošinātu neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāžu mediķu savlaicīgu ierašanos izsaukuma vietās un palīdzības sniegšanu pacientiem veselībai un dzīvībai kritiskās situācijās, veikta saskaņā ar likumu. Tas garantē, ka turpmāko piecu gadu laikā Rīgas pilsētas, Rīgas rajona un Tukuma iedzīvotāji saņems kvalitatīvu neatliekamo medicīnisko palīdzību,” norāda veselības ministre Baiba Rozentāle.

Veselības ministre uzsver, ka līdz šim Rīgas pilsētā Rīgas Sanitārā transporta autobāze neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumus ir nodrošinājusi ļoti kvalitatīvi, tādēļ konkursa komisijai nebija pamata apšaubīt piedāvājuma iesniedzēja tiesības pretendēt uz pakalpojuma sniegšanu.

B.Rozentāle norāda: “Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktora Semjona Štriha milzīgā pieredze ātrās palīdzības darba organizēšanā un ieguldījums veselības aprūpes nodrošināšanā nav apšaubāms. Tāpat nav apšaubāms arī viņa godaprāts, rūpējoties, lai pie iedzīvotājiem laikus ierastos neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi.”

Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!