• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 8. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2010., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206419

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija un Frakciju padomes 2010. gada 4. marta sēdi

Vēl šajā numurā

11.03.2010., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 8. marta sēdi

1. Nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 2010.gada 11.martā pulksten 9.00 un izsludināt šādu sēdes darba kārtību:

Ziņojuma izskatīšana

Ministru prezidenta Valda Dombrovska ikgadējais ziņojums Saeimai par Ministru kabineta paveikto un iecerēto darbību. (Dok. nr.5626) Ministru prezidents

2. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

3. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par likuma “Grozījumi Alkoholisko dzērienu aprites likumā” otrreizēju caurlūkošanu.

4. Izskatīja deputāta Valda Ģīļa iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Valdim Ģīlim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 11.martā.

5. Izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Viktoram Ščerbatiham neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 11.martā.

6. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 11.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

7. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2010.gada 11.martā pulksten 17.00.

8. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 8.marta līdz 14.martam.

9. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam Edgaram Pastaram iepazīties ar tiesas lietas materiāliem.

10. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam Jānim Plepam iepazīties ar tiesas lietas materiāliem.

11. Nolēma atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ērikas Zommeres iesniegumu par atļauju izmantot Saeimas Sarkano zāli un Viesu zāli konferences rīkošanai.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 15.marta līdz 17.martam;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 15.marta līdz 18.martam;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram uz Minsku (Baltkrievija) no 2010.gada 21.marta līdz 23.martam;

4) Rietumeiropas Savienības asamblejas (Eiropas drošības un aizsardzības Parlamentārās asamblejas) Latvijas delegācijas vadītājam Ainaram Baštikam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Madridi (Spānija) no 2010.gada 10.marta līdz 12.martam;

5) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ērikai Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam Jānim Reiram, delegācijas loceklei Baibai Rivžai un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Oslo (Norvēģija) no 2010.gada 12.aprīļa līdz 14.aprīlim.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Valda Ģīļa, delegācijas locekļa Nikolaja Kabanova un delegācijas sekretāres Kristīnes Miņko komandējumu uz Ammānu (Jordānija) no 2010.gada 11.marta līdz 15.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!