• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kvalitātes vadības sistēmas ieviešanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.2010., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205303

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas kredītreitinga novērtējumu

Vēl šajā numurā

17.02.2010., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kvalitātes vadības sistēmas ieviešanu

Lai nodrošinātu pastāvīgu darbības pilnveidošanu un optimālu resursu izmantošanu ikdienas darbā pēc veiktajām strukturālajām reformām, kuru rezultātā darbinieku skaits tika samazināts par 43%, Veselības ministrijā tiek ieviesta kvalitātes vadības sistēma. Tās mērķis ir paaugstināt darbības efektivitāti un nodrošināt augstāku darba kvalitāti un veselības aprūpes politikas organizāciju, kā arī veicināt iedzīvotāju apmierinātību ar veselības aprūpes sistēmu.

Jau ziņots, ka Veselības ministrijā tiek īstenots Eiropas Sociālā fonda finansētais projekts “Procesu vadības ieviešana Veselības ministrijā”. Projekta ietvaros darbinieki jau ir apmācīti kvalitātes vadības pamatprincipos atbilstoši ISO 9001:2008 nosacījumiem un kvalitātes vadības sistēmas iekšējā audita veikšanā saskaņā ar ISO 19011 standartiem. Iegūtās zināšanas dos vienotu izpratni par kvalitātes vadības sistēmas darbību.

Veselības ministre Baiba Rozentāle norāda: “Pareizi izstrādāta kvalitātes vadības sistēma un atbilstoši izglītoti darbinieki ne tikai paaugstina iestādes darbības efektivitāti kopumā, bet arī veicina sabiedrības uzticības pieaugumu. Procesu vadības ieviešana radīs “pulksteņa mehānisma” efektu, kad ikviens darbinieks ne tikai būs kompetents, bet arī apzināsies mērķa sasniegšanai soli pa solītim veicamos pienākumus un savu nozīmību iestādes darba nodrošināšanā.”

Veselības ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!