• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par paju sabiedrību bijušo īpašumu reģistrēšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.02.2010., Nr. 25 https://www.vestnesis.lv/ta/id/205101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pašvaldību ceļu apsaimniekošanu

Vēl šajā numurā

12.02.2010., Nr. 25

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par paju sabiedrību bijušo īpašumu reģistrēšanu

10.februārī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis nosūtījis rezolūciju tieslietu ministram Marekam Segliņam, kurā lūdz risināt jautājumu, kas saistīts ar paju sabiedrību bijušo īpašumu reģistrēšanu zemesgrāmatā.

Par minēto problēmu valdības vadītāju informēja tikšanās reizē Novadu apvienības valde, jo pašreizējā situācijā šī problēma netiek risināta, tāpēc paju sabiedrību īpašumā bijušās ēkas ir avārijas stāvoklī un tām draud sabrukšana.

Valdības vadītājs aicina līdz 2010.gada 19.martam sniegt skaidrojumu šai situācijai, bet līdz 1.aprīlim iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā priekšlikumus normatīvo aktu grozījumiem, lai rastu risinājumus šai problēmai.

Ministru prezidents ierosina Tieslietu ministrijai sadarbībā ar Zemkopības ministrijas atbildīgajiem speciālistiem, kā arī informējot Novadu apvienības valdes pārstāvjus, izvērtēt iespēju normatīvajos aktos noteikt termiņu, līdz kuram privātpersonas var reģistrēt šos īpašumus zemesgrāmatā. Gadījumā, ja minētie īpašumi līdz noteiktajam termiņam netiek reģistrēti zemesgrāmatā, tos reģistrē attiecīgā pašvaldība vai īpašnieki, kas uz tiem pieteikušies.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!