• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2010., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204940

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

10.02.2010., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

LR Aizsardzības ministrija izsludina atklātu konkursu uz

Drošības režīma nodaļas vecākā referenta amatu (uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Pretendentam izvirzītās prasības:

- augstākā izglītība, kas papildināta ar mācībām atbilstoši darbības sfērai, drošības un lietvedības jautājumos

- atbilstība likuma „Par valsts noslēpumu” 9.pantam

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- pieredze sevišķās lietvedības kārtošanā

- pieredze klasificēto NATO un ES dokumentu aprites nodrošināšanā

- pieredze darbā valsts pārvaldē vismaz vienu gadu

- pieredze biroja darbā, prasme lietot datortehniku un biroja tehniku, prasme apmācīt

- spēja strādāt patstāvīgi un komandā

- spēja koncentrēties un veikt precīzi pienākumus stresa un ierobežota laika apstākļos

- angļu valodas zināšanas

Pieteikuma anketu (anketu var saņemt AM Personāla attīstības departamenta Personāla nodaļā vai ministrijas mājaslapā www.mod.gov.lv sadaļā „Vakances”), CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” jāiesniedz vai jānosūta LR Aizsardzības ministrijas Personāla attīstības departamenta Personāla nodaļai K.Valdemāra ielā 10/12, Rīgā, LV-1473. Fakss 67210412. Uzziņas pa tālr. 67335200, 67335268.


Amatu konkursu rezultāti

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtība Valsts probācijas dienesta Piespiedu un sabiedriskā darba nodaļas vecākā referenta amatā ar 2009.gada 17.augustu uz noteiktu laiku iecelts ARNIS RUDZĪTIS.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Tukuma teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2009.gada 8.oktobri iecelta INESE LINBERGA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Rēzeknes teritoriālās struktūrvienības vecākā referenta amatā ar 2009.gada 21.oktobri iecelts SANDRIS JURČS.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Rīgas teritoriālās struktūrvienības Centra rajona filiāles vecākā referenta amatā ar 2009.gada 26.oktobri iecelts JURIS VALTSONS.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Rīgas teritoriālās struktūrvienības Kurzemes rajona filiāles vecākā referenta amatā ar 2009.gada 29.oktobri iecelts AIGARS KAULIŅŠ.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Jēkabpils teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2009.gada 2.novembri iecelta AIJA BARKĀNE.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Jēkabpils teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2009.gada 3.novembri uz noteiktu laiku iecelta LĪGA GEDUŠA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Ogres teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2009.gada 4.novembri uz noteiktu laiku iecelta KARĪNA TUČA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Dobeles teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2009.gada 11.novembri iecelta RASMA KĻAVIŅA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Juridiskās nodaļas juriskonsulta amatā ar 2009.gada 17.decembri iecelts JĀNIS LOČMELIS.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Jēkabpils teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2009.gada 21.decembri uz noteiktu laiku iecelta MAIJA REINGOLDE.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Talsu teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2010.gada 12.janvāri uz noteiktu laiku iecelta GUNA BĒRZIŅA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Liepājas teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2010.gada 12.janvāri iecelta EVIJA MARTINOVA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Ventspils teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2010.gada 18.janvāri uz noteiktu laiku iecelta VIOLA VĪTOLBERGA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Probācijas programmu nodaļas vecākās referentes amatā ar 2010.gada 19.janvāri uz noteiktu laiku iecelta KRISTĪNE KUNŠTEINA.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Rīgas rajona teritoriālās struktūrvienības Salaspils filiāles vecākās referentes amatā ar 2010.gada 1.februāri iecelta INGA GRASMANE.


Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Bauskas teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2010.gada 1.februāri uz noteiktu laiku iecelta LĪGA SPALE.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!