• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2010., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/204641

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

04.02.2010., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Nodrošinājuma valsts aģentūra informē JEVĢĒNIJU PARITSKI, dzim. 1971.gadā, ka transportlīdzeklis „VAZ 2103” ar valsts reģistrācijas nr. BB 879, ar kuru 2010.gada 22.janvārī tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA475861, ir nodots glabāšanā Nodrošinājuma valsts aģentūrai.

Lūdzam JEVĢĒNIJU PARITSKI steidzami vērsties ar iesniegumu Nodrošinājuma valsts aģentūrā (Piedrujas ielā 5, Rīgā) par transportlīdzekļa „VAZ 2103”ar valsts reģistrācijas nr. BB 879 atdošanu saskaņā ar Rēzeknes pilsētas un rajona policijas pārvaldes Kārtības policijas biroja 3.nodaļas 2010.gada 25.janvāra lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 „Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, Nodrošinājuma valsts aģentūra to realizē vai iznīcina.


 

Nodarbinātības valsts aģentūra
Informācija darba devējiem

Nodarbinātības valsts aģentūra 2010.gadā ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu īsteno projektu „Pasākumi noteiktām personu grupām”.

Projekta ietvaros darba devēji tiek aicināti pieteikties mērķa grupu bezdarbnieku nodarbināšanai aktīvajā nodarbinātības pasākumā „Pasākums noteiktām personu grupām”.

Informācija par prasībām pretendentiem, par projektu un aktīvo nodarbinātības pasākumu pieejama Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā: www.nva.gov.lv (sadaļā „Darba devējiem” - „Aktuāli darba devējiem”).

Papildu informācija Nodarbinātības valsts aģentūras filiālēs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!