• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par fasētām pārtikas precēm, kuras marķējamas ar galīgo derīguma termiņu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.08.1996., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/203925

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas informācija

Organizāciju saraksts, kurām Finansu ministrija ir izsniegusi atļaujas 1996.gadā saņemt ziedojumus, ziedotājiem saņemot uzņēmumu ienākuma nodokļa atlaides saskaņā ar likuma "Par uzņēmumu ienākuma nodokli" 20.pantu.

Vēl šajā numurā

08.08.1996., Nr. 133

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Labklājības ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 230

Pieņemts: 01.08.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrija rīkojums Nr.230

Rīgā 1996.gada 1.augustā

Par fasētām pārtikas precēm, kuras marķējamas ar galīgo derīguma termiņu

Saskaņā ar 1996.gada 25.jūnija Ministru kabineta noteikumiem nr.227 "Noteikumi par derīguma termiņā norādīšanu fasētu pārtikas preču marķējumā" 8.punktu apstiprinu

sarakstu fasētām pārtikas precēm ar marķējumu, kurā norādīts preces galīgais derīguma termiņš.

Labklājības ministrs V.Makarovs

Fasētās pārtikas preces ar marķējumu, kurā norādīts preces galīgais derīguma termiņš

Fasēto pārtikas preču saraksts, kuras no mikrobioloģiskā viedokļa ātri bojājas un ir marķējamas ar "Izlietot līdz ...":

1) desas un analogi produkti no gaļas, gaļas subproduktiem vai asinīm (t.sk. no putnu un trušu gaļas);

2) pārējie gaļas (t.sk. putnu un trušu) gatavie izstrādājumi (kūpinājumi, pastētes, galerti u.c.), izņemot konservus;

3) gatavie zivju produkti (kūpināti, sālīti, preservi u.c.), izņemot konservus;

4) gaļas (t.sk. putnu, trušu) un zivju pusfabrikāti (t.sk. maltā gaļa);

5) gaļas (t.sk. putnu, trušu) un zivju kulinārijas izstrādājumi (cepti, vārīti, kūpināti utt.);

6) zivju kaviārs;

7) produkti no vēžveidīgajiem, moluskiem un pārējiem ūdens bezmugurkauliniekiem;

8) piens un piena pārstrādes produkti, izņemot piena konservus, sauso pienu, cietos, puscietos un mīkstos saldpiena sierus, kuru derīguma termiņš iespējams vairāk par 30 dienā (minētiem sieriem - Čedaras, Holandes, Krievijas, Kostromas, Valmieras, Rīgas, Latvijas u.c., kas tiek ilgstoši noagatavināti (20 - 70 dienas) pēc tehnoloģiskā procesa beigām to glabāšanas un realizācijas laiks atkarīgs no siera kvalitātes un glabāšanas apstākļiem);

9) majonēze;

10) konditorejas izstrādājumi ar dažāda veida krēmu un citiem pildījumiem, deserti;

11) sakņu, dārzeņu, augļu izstrādājumi - gatavie vai pusfabrikāti, izņemot konservus;

12) miltu un putraimu ēdieni vai pusfabrikāti (mīkla, pīrāgi, sacepumi, vārīti putraimi u.c.);

13) alus un bezalkoholiskie dzērieni neaseptiskā iesaiņojumā (t.sk. kvass).

Vides veselības departamenta direktors O.Stengrevics

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!